Teade

Collapse
No announcement yet.

Peugeot raadio piiksub

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Peugeot raadio piiksub

Leidsin väga soodsa hinnaga peshoo 406 originaal clarioni plaadimängija. Sisse installides hakkas yoistik tööle ja mid raadio infot kuvama. Kahjuks aga miski iga paari sekundi tagant kostub kõlarites väga vali piiks. See peaks olema tingitud sellest, et raadio ja kereaju on vaja omavahel paaritada. Kahjuks saab seda teha ainult tehase riistaga , mida siinkandis pole ja hiinakate hinnad algavad ka alates miski 70€.

Kas on kellegil ideid kuidas äkki saaks midagi ära petta või äkki annaks mõni rada trykkplaadil läbi lõigata, et sellest piiksumisest lahti saada.

Peugeot eesti foorumid on kahjuks väljasurnud.

Vs: Peugeot raadio piiksub

No kui said raadio väga soodsa hinnaga, siis ei peaks olema kahju natuke maksta ja piiks võetakse maha. Nimelt vaja raadiosse sisestada auto VIN kood(kerenumber). See kõige lihtsam. Tartus saaks seda teha 10 euri eest. Muidugi võid lugeda raadiost programmaatoriga info maha ja faili siia postitada koos auto VIN koodiga. Siis saan ka nii selle VIN koodi sinna kirjutada. Ja pärast kirjutad selle raadiosse tagasi.

Comment

Täna mingi lambist autos proovisin , et kas sealt iso pistik c1 tuleb line out välja , et kas on mõtet vastav üleminek osta. Kahjuks heli välja ei tulnud ja alguses mõtlesin, et kas mul on miskit valesti. Panin oma otsad tagumisse kõlari väljundisse. Suur oli üllatus, et sealt piiksumist ei tule.

Seega on mul välja mõeldud 1 lahendus, juhul kui nüüd lähiajal mulle sobiv aeg Trats1999 ei kattu.

Tõmmata läbi võimendi jalgadel fl ja fr rajad. Vedada sillad fr-rr ja fl-ll võimendi jalgadele. Kaotaksin küll faderi, aga praegu millegi pärast see ei toimi (äkki siis see elektroonika osa mis peaks fade reguleerima toodabki seda piiksu?) Mul iseensest seda pole vaja, kuna tagumised on aftermarket kõlard mis ilma võimendita niikuiniie ei tööta ja võimendi gaini saaks kasutada siis faderina. Muidugi peaksin ma sebima siis hi-lo konverteri.

Või teab keegi, kas neil makkidel äkki on vaja see line out hoopis aktiveerida? Siis oleks asi 100x lihtsam.

Comment

Ei ole mõtet jalgratast leiutada. Kui raadio pärit autost, kus tagumisi kõlareid polnud, siis tõenäolislt ka need aktiveerimata. Kuigi praegu ei meenu, et mõni 406 oleks olnud ilma tagumiste kõlariteta. Arvuti vaja külge panna ja siis on ilusti näha. Ja kui vaja, saan ka need aktiveerida.

Comment

Tänu Tartsile enam raado ei piuksu, aga kahjuks c pesast mingit heli välja ei tule. Võibolla on siis võimendi neil mingi digi liini peal või ei hakka väljund seepärast tööle, et aju ei leia võimendit...

Ah pole oluline. Tekkis idee , et joodaks rca otsad lõppvõimendi input pinide külge? Võimul kahjuks hi inputit ei ole ja hi-low adapterit ka esialgu osta ei tahaks.

Comment

Working...
          X