Teade

Collapse
No announcement yet.

AUX sisendiga generaatori vilin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

AUX sisendiga generaatori vilin

Tere
    Pisut täpsemalt siis. Autos on tehasepoolt BOSE originaal stereo ning kindalaekas on video ja heli sisend. Kui auto seisab on asi enamvähem tore aga auto käivitamisel tekib geneka vilin, kas sellevastu mingit rohtu ka on? CD või raadioga on heli puhas ja nii nagu peab. Kaabel, mis järel on 1,5m ja umbes 6mm diameetriga(oletan, et korralikult ka varjestatud)

Rihard

Vs: AUX sisendiga geneka vilin.

Geneka häire toob sisse tavaliselt ground loop. Toidete mass tuleb võtta samast punktist ja kui see ei aita, siis tuleb kasutada signaali ground loopi katkestajat (audiotrafot).
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Tavaliselt on generaatori plussklemmi ja massi vahel kondensaator raadiohäirete mahasurumiseks, on see seal ikka olemas?

Comment

Tavaliselt on generaatori plussklemmi ja massi vahel kondensaator raadiohäirete mahasurumiseks, on see seal ikka olemas?
        Viimane raadiohäirete mahasurumise kondekas,mida ma näinu olen,oli mehhaanilise süütejagaja katkesti klemmide küljes.Selline süsteem on juba ammu uunikum ja ajalugu.Generaatori plussklemmi küljes ei ole ma oma elus küll mitte ühtegi raadiohäirete mahasurumise kondekat kohanud...
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Vs: AUX sisendiga generaatori vilin

Rihard, kas riist, mille külge ühendad, saab toidet (näiteks) sigaretisüütaja pesast? Kui aga ühendad mingi patareitoitega pleieri? Ja mõlemal juhul häire sees? Kui ainult esimesel juhul, järgi GU50 juhist, kui teisel juhul ka, uuri seda 6 mm kablat lähemalt.
          viimati muutis kasutaja Jeekim; 04 m 2014, 19:17. Põhjus: kirjaviga, sunnik!

Comment

Telefoni järel olen proovinud. Toide on telefoni enda aku pealt. Ilmselt pean audiotrafot kasutama aga proovin ka teise kaabliga korra. Äitäh kõigile kaasamõtlejatele.

Rihard

Comment

Intsule küsimus: mitut genekat sa elus lahanud oled?

Comment

Onujürile:

LAHANUD väga palju ei ole.Küll olen aga nendega piisavalt palju kokku puutunud auto elektri ja elektroonikaga tegeledes.
                Kui sa oma kommentaari nüüd mõttega läbi loed,siis saab sellest niimoodi aru,et see mürasummutus kondensaator peaks asuma VÄLJASPOOL generaatorit (kus teda ei ole).
                Kas teema algataja peaks siis selle kondensaatori olemasolu kontrollimiseks geneka maha monteerima ja lahti lammutama?
                Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Vanematel genekatel see konde oligi väljas, uuematel on ta ikka olemas, ainult pingeregulaatoriga ühise katte all. Vabandust, kui end halvasti arusaadavalt väljendasin...

Comment

Working...
                  X