Neli aastat tagasi sai ostetud uus Škoda,milles oli 6-cd box Bolero. Standardne 6 kõlagiga salong. Algusest peale oli heli salongis väga kehv.Täpsemalt kirjeldades oleks heli tulnud mitte samast ruumist, vaid kuskilt keldrist või läbi villase soki. MIngit ruumilisust helis polnud. Plaate sai ainult vaikselt kuulata, kuna norm valjusele keerates mängis selliseid tämbreid, et kõrv väsis paari minutiga ära ja paha oli kuulata. Kõrgete, keskmiste ja basside reguleerimine nupust heli loomulikumaks ei teinud. Märkasin, et uuem popmuusika kõlas suhteliselt vähem halvasti kui vanem värk nagu näiteks Biitlid. Aga kõige hullemini solkis cd mängija ära orkestrimuusika ja klassika. Käisin esinduses seda asja õiendamas,aga seal oldi seisukohal, et kõik on korras, kuna raadio mängib. Meie ettevõte on kümmekond Škodat ostnud ja ainult minul oli selline jama.
Sel nädalal vana masinat uue vastu välja vahetades ei tellinud ma enam Bolero cd mängijat, vaid odavama Swingi (mis meil teistes autodes ka täitsa ok-lt mängib). Raadiot käima pannes aga ilmnes täpselt sama jama! Uue auto cd mängija teeb isegi veel kehvemat häält kui vana. Ilmselt ei ole mul mõtet enam Škoda esindusse minna oma muret kurtma. Kas keegi oskab nõu anda, millest võib olla uuel cd mängijal ja tehases paigutatud kõlaritel ebaloomulik ja kehv heli ? Mida annaks teha ? Muusikat tahaks hirmsasti kuulata...
Sel nädalal vana masinat uue vastu välja vahetades ei tellinud ma enam Bolero cd mängijat, vaid odavama Swingi (mis meil teistes autodes ka täitsa ok-lt mängib). Raadiot käima pannes aga ilmnes täpselt sama jama! Uue auto cd mängija teeb isegi veel kehvemat häält kui vana. Ilmselt ei ole mul mõtet enam Škoda esindusse minna oma muret kurtma. Kas keegi oskab nõu anda, millest võib olla uuel cd mängijal ja tehases paigutatud kõlaritel ebaloomulik ja kehv heli ? Mida annaks teha ? Muusikat tahaks hirmsasti kuulata...
Comment