Nimelt kuidas on SQ autodes(või miks mitte ka mujal) lahendatud bassiosa teema vaiksematel helitugevustel? Mul hetkel tahab süsteem ikka keeramist saada, et bassiosa mõnusaks läheks. Ustes 6.5" midbassid hakkavad korralikult tööle, bassikõlarit on tunda jne, aga selleks hetkeks on autos helitugevust piisavalt tugev, et kõrvalistujaga enam korralikult rääkida ei saa. Võiks ju kasutada "bass boost" või mis iganes vidinaid võimudel, aga siis läheks asi kõvemal kuulamisel käest ära.
Mina näen lahenduseks süsteemi, mis võimendab bassiosa signaali enne võimu vastavalt teiste kanalite helitugevusele. Kuidas tegelikult sellised asjad lahendatud on? (või siis on tegu minu süsteemi mitte tasakaalus olemise või minu enda imelike nõudmistega?)
Makiks on 2din alpine SQ suunitlusega makk
Ustes 6.5" midbassid, esi piilarite juures kõrgete elemendid
Taga 12" sub inverterkastiga
Kõik kõlarid on läbi võimendite, heli mudimisega tegeleb makk, heli tuleb üle BT.
Mina näen lahenduseks süsteemi, mis võimendab bassiosa signaali enne võimu vastavalt teiste kanalite helitugevusele. Kuidas tegelikult sellised asjad lahendatud on? (või siis on tegu minu süsteemi mitte tasakaalus olemise või minu enda imelike nõudmistega?)
Makiks on 2din alpine SQ suunitlusega makk
Ustes 6.5" midbassid, esi piilarite juures kõrgete elemendid
Taga 12" sub inverterkastiga
Kõik kõlarid on läbi võimendite, heli mudimisega tegeleb makk, heli tuleb üle BT.
Comment