Teade

Collapse
No announcement yet.

Auto kõlarite takistus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Auto kõlarite takistus

Ühe kõlari otsad näitavad 3Ohmi ja teise kõlari otsad 21Ohmi. Mõõdetud mingi prosta multimeetriga, seega võivad väärtused natuke valed ka olla. Kui ma nüüd tahan need kõlarid ühendada uue maki külge, kas võib juhtuda, et kärsatan miskit läbi? Kõlarid on tehase poolt juba pistikusse ühendatud ehk siis plug & play värk.
    Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Vs: Auto kõlarite takistus

3,midagi oomi on tavaline et tester näitab 4 oomise kõlari elemendi puhul. See 21 oomi on kahtlane, kui just kõrgete element pole. Kui tavaline nö pappkrapp siis pakuks et traadi läbi või ei anna hästi kontakti mõni üleminek.
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Tikk poolt Vaata postitust
      Ühe kõlari otsad näitavad 3Ohmi ja teise kõlari otsad 21Ohmi. Mõõdetud mingi prosta multimeetriga, seega võivad väärtused natuke valed ka olla. Kui ma nüüd tahan need kõlarid ühendada uue maki külge, kas võib juhtuda, et kärsatan miskit läbi? Kõlarid on tehase poolt juba pistikusse ühendatud ehk siis plug & play värk.
      ;
      Kas kõlarid on ühesugused ja milised valjuhääldi neis kõarites on?

Comment

Kõigepealt pane ikka testri otsad kokku - saad juhtmete takistuse. Kehvadel on tavaliselt 0,6 oomi. Kui patarei on tühjem, on olukord veel hullem.

Comment

0.6Ω küll mingi kehva multimeetri standard pole aga see muutub väiksemaks kui kauem juhtmeotsi koos hoida, selle mida see mõõtja pesade vahel näitab, mõõdetakse pesast-pessa lühikese traadijupiga, kui see nulli tiksub näiteks 5 sekundiga polegi kõige hullem tulemus.
          Mina kasutan takistuse mõõtmisel lühikesi, umbes 30cm pikkuseid "krokodillidega" juhtmeid, panen takisti nende vahele, siis näit ei kõigu käte liikumise tõttu.
          http://hparchive.com/
          https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Mul näitab 2-l odaval 0,6 oomi ja paremal 0,3 oomi. Ja juhtmete takistus mõõtmisajast ei sõltu. Kui patarei on kehvapoolne, siis näit ajaliselt hoopis suureneb.

Comment

Working...
            X