Teade

Collapse
No announcement yet.

Auto võimendi viga?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Auto võimendi viga?

Tere

Pöördun teiepoole abipalvega.
    Niisiis sõber sai endale auto basskõlari koos võimendiga. Alguses kõik töötas aga ta tegi kasti väiksemaks ja peale seda võimendi enam ei tööta. Ventikas hakkab tööle aga power tuld põlema ei pane. Oskab keegi pakkuda midagi mis häda on?

Ette tänades
    Rauno

Vs: Auto võimendi viga?

Ja mis võimendiga on tegu? Mis bassikõlar? Miks oli vaja kasti väiksemaks teha?

Comment

See on jah veaotsingul kriitilise tähtsusega info, miks oli vaja...
      Ütleme sedapidi et kasti suurus võimu töövõimet ei mõjuta nii et pidi mingi juhtmejama olema. Kas on makist tulev ots lahti või kaitse läbi või midagi seest katki.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ma ise arvan et kasti väiksemaks tegemises nüüd küll asi olla ei saa pigem selles et ta kõik lahti võttis kui seda tegi aga loogiliselt võttes peaks ju asi töötama ka peale seda. Firmat ei tea sest see pole firmakas mingi suht suvaline kärakas on. Aga siiski ma ise arvan et kuskilt maalt on vooluring surnud sest vent ju töötab aga muu on autis. Remote juttu pole vaja mulle rääkida sest seda olen proovinud juba otse plussist ka panna..

Comment

Kui remote-juttu pole vaja rääkida, siis pole ka vaja valjuka korrasoleku-juttu rääkida, ning ka pingemõõtmise-juttu, ega ka signaalijuhtmete-korrasolekujuttu, ega ka veaotsingu a-b-c juttu pole vaja puhuda.
          Mis ise räägid?
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Ja mis puutub valjukas võimu töösse? Võimul ei hakka power tuli põlema isegi. Ja kõlar töötab ning on ka teisi kõlareid proovitud.

Comment

Vist vastasid ise oma küsimusele...

Comment

Working...
              X