Niisiis, olen mina uustulnukas siin muusikamaailmas ega tea nendest oomidest ja asjadest praktiliselt midagi. Mul on Signat rage 400wRMS subwoofer mis on vist 4 oomi vms. ja selline võim nagu pildil näha. minu küsimuseks on see et kas need kaks ültse klappivad? Äkki jäeb võim nõnda lahjaks et ma ei saagi kõlari tegeliku suutlikust teada või on vastupidi? missuguste andmetega võim olema peaks sellele subakale? Ning, mida need oomid annavad? võim või kõlar tõesti kumbki päleb maha kui need ei klapi? . vabandust nii loll olemise eest .
Teade
Collapse
No announcement yet.
Subwoofri ja võimendi sobivus
Collapse
X
-
Vs: Subwoofri ja võimendi sobivus.
Mitme oomine see subwoofer siis on?
Link: http://www.avtozvuk.com/az/2009/11/074-signat.htm
Maha nad just ei põle. Võimendi võib natuke lahjaks jääda.
Proovi järgi ühendada ja kuula. Kas käib normaalselt või hakkab moonutama.
-
Subwoofer kannatab 200W@4oomi
Võimendi pigistab välja poole vähem - Max Power (14.4V): 100Wx2 (4ohm):
Pioneer Electronics car audio and home theater entertainment products including in-car GPS navigation, Android Auto Enabled Receivers, Apple Car Play enabled Receivers, Pioneer and Elite Receivers, headphones, iphone car stereo, car stereos, bluetooth car stereo, car radio, speakers and Blu-ray/DVD Drives
Kui nüüd volume nupp põhjas kuulad, siis võimendil on hing kinni ja bassiheli asemel kuulad moonutust.
Tegelt peaks see teema olema Auto audiofoorumi rubriigis.Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
-
Esmalt postitatud tiidu93 poolt Vaata postitust100W vs 200W vahe ainult 3dB.
dB suurusjärgus on asi !
Comment
Comment