Teade

Collapse
No announcement yet.

BMW Logic 7 võimendi remont

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

BMW Logic 7 võimendi remont

Tere!

Oleks vaja natuke nõu (või inimest, kes asja ära teeb) bmw võimendi remondiga seoses. Nimelt tegemist Logic7 helisüsteemiga, millel teada tuntud tüüpviga, et võimendi kivid põlevad läbi. Minu omal kadusid alguses ära subwooferid. Netist leiab õpetusi, mis ja kuidas teha - lingid allpool. Tellisingi siis vajalikud TDA1562Q kivid ära ning asendasin originaalidega, kuid nüüd ei toimi enam ükski selle võimu poolt juhitud kõlar - tagumised uksed, ees armatuuril üks kõlar ning subwooferid. Kivid võiks nüüd iseenesest välistada, kuid kindel ei saa kunagi olla.

Kuna pole just kõige kõvem elektroonika vend, siis pöördungi oma murega siia. Külge ma nad oma juraka kolviga suutsin joota ja midagi omavahel koos ei ole, kuid asi ei tööta ikka. Võimendit proovida, siis kivid lähevad soojaks küll.

Panen siia hunniku pilte oma võimendist ja nähtud vaevast.

Protsessorite plaadilt leidsin sellise kivikese. Minu arust see ei tohiks selline olla, kuid mis targemad räägivad?

Lisaks veel plaadil leidub sellist oksüdatsiooni

Igasugune abi on teretulnud!
    viimati muutis kasutaja hentsy; 05 m 2016, 14:11.

Vs: BMW Logic 7 võimendi remont

pilti vaadates sul see vana kivi pole justkui lõpuni korralikult eemaldatud...oksüdatsiooni võid ju piiritusega maha pesta..transs jahh kahtlase välimusega..aga samas võib see olla mingi tehase lakitilk vms..transi korrasoleku kontrollimiseks olemas ju tester..või sul pole?..ise kahh aastaid tagasi üht sama võimu purganud ja ka esimese korraga hakkas kõik korralikult tööle.

Comment

Kus elad?

Comment

Tester olemas, kas mõõdan klemmidest lihtsalt takistusi või kuidas? Seda ma proovisin teha aga täiesti nulliring. Sama oli ka kõrvaloleva sama kiviga. Kas tõesti need keskel olevad vana kivi jäänused võivad seal rolli mängida? Otseselt nad ju ei tohiks klemmidega ühenduses olla.
        Elan Järvamaal.

Comment

See pisike transistor on selgete suitsujälgede ja paisunud praoga kestaga. See kõigepealt asendada ja samuti oksiid maha pesta.

Vanade võimenduskivide all on plaat söeks põlenud, süsi on aga teatavasti väga hea elektrijuht. Plaat uuristada ja puhastada kuni puhta alani.

Seejärel võib võimendi sisse lülitada ja kuularitega või mõne pisema võimendi sisendiga kontrollida, kas signaalid saabuvad võimendikivide sisendiradadele. Kui jah, siis võib uued võimendikivid külge joota.
          73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
          ATiP1pN4XeM

Comment

Väga hea, hakkan siis vigu parandama.
            Transistori peal on kiri 3Gp 42, millega ma ta asendada võiksin?

Selles postis on näha, et tal on samasugune kivi täpselt samamoodi kannatada saanud. Asub see siis seal märgitud 10. ruudu juures, mis peaks olema siis eelvõimendi kivide vooluga seoses.

Võimendikivi sisendrajad peaks siis olema 1 ja 2?
            viimati muutis kasutaja hentsy; 06 m 2016, 11:09.

Comment

Esmalt postitatud hentsy poolt Vaata postitust
              Transistori peal on kiri 3Gp 42, millega ma ta asendada võiksin?
              Esmapilgul vaadates peaks olema http://www.s-manuals.com/smd/3g tabeli järgi BC857CW.
              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
              ATiP1pN4XeM

Comment

Tere

Mul ka mure selle logic7 võimendiga. Ühekorra on see remondis käinud aga tulemust polnud. Katkusin nüüd ise selle võimu lahti ja selgub, et see kes parandas on kahest kanalist ühe teinud.
                See vist pole kõige õigem lahendus.

Kust saaks neid kive tellida? Või on keegi tallinnas, kes selle remondiga tegeleb?

Comment

Working...
                X