Teade

Collapse
No announcement yet.

VW Golf 2006a. USB või muu liides?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

VW Golf 2006a. USB või muu liides?

Tere, kas keegi teab kas Golf 2006a. CD-mängijal on võimalik paigaldada midagi et USB v muu interface'i kaudu muuiskat ntx nutitelefonist mängida?
    V kas on võimalik paigaldada uuem versioon kus mingit doki on?

Vs: VW Golf 2006a. USB või muu liides?

Eks palju sõltub rahakotist ja täpsematest soovidest. Kõige odavam lahendus (u.50-100 €) on näiteks yatour usb adapter, mis käib originaalraadio külge (midagi sarnast: http://www.ycarlink.com/pd_10514_USB-Car-Stereo-Adapter-Digital-CD-changer-SD-MP3-AUX-Bluetooth-interface-for-ISO-8-Pin-VW-Audi-Skoda-Seat-Ford.htm
    Y
    atour vanema adapteri YT-M06 ei toimi vist apple telefonidega, uuem YT-M07peaks juba toimima. Bluetooth moodulid käivad vist mõlemale eraldi külge. Nende adapterite puhul saab neid juhtida ka rooli nuppudelt (kui olemas) ja lisaks yatour puhul on lootust mõningasele id3tag lugude info originaalraadio ekraanil kuvamise toele.
    Teisi analoogseid tootjaid on veel.
    Kui raha rohkem siis võib hiinamaalt tellida näiteks androidiga uue suure ekraaniga raadio, mille hinnad hakkavad u. 250.- € juures (aga sinna lisandub veel kindlasti EU käibe ja tollimaks ning osade müügikohtade puhul ka transpordi maksumus).
    20+ aastat elfafoorumis

Comment

Tänan, Timo.
      Kas oled ise seda proovnud?
      (Ma ostsin kunagi adapter mis saadab FM raadiosse, aga hääle kvalitet kahjus pole hea.)
      viimati muutis kasutaja Zombie; 28 m 2016, 21:22.

Comment

Yatour MT-06 on mul toyota versioonina kasutusel ja seda ilma bluetooth moodulita, sest auto raadios oli see juba olemas. Moodul ühendatakse originaalraadio taga olevasse cd boxi ühenduspessa ja kui seal pesas on juba mõni juhe ees siis on vaja moodulile lisaks n.ö. Y-kaablit, mis võimaldab siis yatour mooduli ühendada nii,et ka enne cd boxi pesas olnud kaabel jääb raadioga ühendatuks. Mul õnnestus kaabel originaalraadio külge ühendada nii, et ma ei pidanud originaalraadiot välja võtma. Ma ei tea, kas 2006 Golf-i puhul pääseb näiteks kindalaeka poolelt raadio taha ligi või mitte aga internetis peaks vastavaid õpetusi leiduma.
        Senised kogemused:
        * Täitsa töötab aga helitugevus on mingil määral vaiksem võrreldes teiste heliallikatega (s.t. raadio/CD vms.).
        * Ametlikult toetab vist kuni 16Gb mälukaari aga mul töötab ka koos ühe kiire 64Gb Kingston mälupulgaga.Samas kaks aeglasemat 32Gb mälupulkaulgas ei toiminud.
        * Roolilt juhtimine toimib
        * ID3TAG infot näitab osade mp3 failide puhul. Muidu näitab ainult folderi ja faili numbrit
        * "Esmakordne" käivitamine uue koguse failidega mälupulgaga võtab natuke aega aga kui moodul on kõik failid ära tundnud siis käib lugude vahetus kiiresti
        * Aegajalt jookseb kokku (võibolla on põhjus ka suures mälupulgas)aga siis piisab kui raadiole korra OFF/ON teha.
        * Helikvaliteet keskpärane aga ajab asja ära.
        20+ aastat elfafoorumis

Comment

Tänan infi eest. Vaatan milline seade mul autos. Nägin et neid saab ebeis osta ka.

Comment

Working...
          X