Teade

Collapse
No announcement yet.

Väike heliprojekt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Väike heliprojekt

Pidevalt võimendit käima ma ei jätaks see võiks koos makiga toimetada, seega hea kui saaks selle makist, aga kui ei saa siis võid ka sellest konverterist võtta, kui võimendit kogu aeg kasutada ei taha võid remote juhtmele igal juhul lüliti vahele panna. Kui võimendi kogu aeg toite all on siis ka mingid paugud pumpsud reeglina on kiired tulema, hea kui lülitub tööle viimasena.

Comment

Ehk siis paneks konverteri konstantse 12v voolu alla (samast ahelast kust võim saab??) ning kui makist HI signaal peale tuleb lülitab konverter remotega võimu tööle?

_________

voltides mõõdetakse pinget!
      viimati muutis kasutaja Scott; 14 m 2018, 22:30. Põhjus: eelnevat postitust ei pea täielikult tsiteerima

Comment

Esmalt postitatud TREG poolt Vaata postitust
        Ehk siis paneks konverteri konstantse 12v voolu alla (samast ahelast kust võim saab??) ning kui makist HI signaal peale tuleb lülitab konverter remotega voimu tööle?
        Ma pole sellist tüüpi kasutanud nagu sul, mis nõuab toidet ja annab remote sighaali anna linki äkki.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
          Ma pole sellist tüüpi kasutanud nagu sul, mis nõuab toidet ja annab remote sighaali anna linki äkki.
          Sellise soetasin https://www.audiocity.ee/autode-heli...0-5000-03.html
          Jube informatiivne leht muidugi ��
          Igaljuhul constant 12v ta tahab saada nin REMi annab välja. Aga siis ongi nagu küsimus et kas panna ta fix ühenduse alla voi hoopiski sigarisüütaja tagant, et saab oma 12v siis peale kui süüde sees, muidu mingi vidin koguaeg voolu all?

Comment

No aga sul on võimalus proovida, mina paneks ikkagi ise nii et need asjad saavad toite peale maki sisselülitamist

Comment

Working...
            X