Teade

Collapse
No announcement yet.

Low Frequency Rise?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Low Frequency Rise?

mässan bassboxiga uue kasti kallal 12'' pioneerile. Kast läheb universaal sierrasse istme taha. Mis siinsed asjatundjad arvavad kui palju võix panna low frequency rise ja mitmel hertsil?? 3db/6db/12db/octave? puutumata seda kohta jätta ei saa,
    eelmise kastiga jätsin ja tuli korralik muhk bassi esitusse.

hm, ehk saab selle "muhu" välja skännida aga sellex olex vaja mingit tooni generaatorit... 1 võimalus on salvestada plaadile NCH-ga aga kuidas täpselt aru saada mitu dB ja mis hertsidel täpselt see muhk asub :S

Kas keegi ei oska siis pakkuda? panin praegu +3 dB 40-nel hertsil ja sain päris ilusa graafiku

Comment

bassboxi helpis on pisut juttu sellest tõusust. üldiselt peaks ta olema 12db/oct.

Comment

12 db/oct... jahh see tekitas praeguse kastiga ikka jõhkra muna 50 hz alla poole Keegi mõõtnud pole kunagi mõnd universaali? et kas see tegelikult ka ikka 12 dB/oct on..

damn, mulle hakkas just see ylemine graafik meeldima :unsure:

Comment

panin siis 12 cB/oct rise, teine joon on ilma selleta. Kommentaare?

Küsimus veel: vendi pikkuseks on praegu 350 mm, aga kui kavatsen selle solgitoru põlvega 90 kraadi keerata (muidu ei mahu esiseina), siis kuidas ma selle pikkuse arvestama peaks?

Comment

Low Frequency Rise on +12db/oct. Olenevalt masina kerest kuskil 60-80hz vahel.
            kris@andmevoog.eu

Comment

+12 dB 50/60/70/80 hz.... võta siis nyyd kinni miuke neist õige on

kõige alumine 50 hz, ylemine 80. Tuleb vist lihtsalt loota et see, et enamusel 50 hz peal on, kehtib ka minu autos :unsure:

Küsimus veel: vendi pikkuseks on praegu 350 mm, aga kui kavatsen selle solgitoru põlvega 90 kraadi keerata (muidu ei mahu esiseina), siis kuidas ma selle pikkuse arvestama peaks?

Comment

Originally posted by dants@May 16 2004, 22:16
                Siis arvestad pikkuse keskpunktist ja lisad kogupikkusele pool tema läbimõõdust.
                Teeb tegelt sama välja kui võtta pikkus sisemisest servast.

Comment

Dants, räägi täpsemalt mis masin sul on. Saan sulle umbkaudse rise sageduse öelda.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Originally posted by dixo@May 20 2004, 10:50
                    Dants, räägi täpsemalt mis masin sul on. Saan sulle umbkaudse rise sageduse öelda.
                    mul on näiteks bmw 320 kahe uksega, "hainina" aastast 82 Oskad öelda?

Comment

Sell masinal frequency rise hakkab kuskilt 75-77hz juurest.
                      kris@andmevoog.eu

Comment

Originally posted by dixo@May 20 2004, 13:21
                        Sell masinal frequency rise hakkab kuskilt 75-77hz juurest.
                        Kui juba küsimiseks läks siis äkki viitsid dixo ka mulle öelda et mis sagedusel umbes võib olla Mercedez S-klass (W140 ) 93aasta frequency rise
                        F&F

Comment

Umbkaudu 71hz.
                          kris@andmevoog.eu

Comment

dixo, 90 aasta universaal ford sierra, aga kast on juba valmis ja autos kah, suht rahul olen oma ehtitisega praegu võimalus kasutada 2x12'' pioneere,siuke kombinatsioon hakkab mulle juba meeldima. võimalik et ostan ära selle teise 12'' sierra katuse saab yhe konkreetse looga igatahes 2-3 cm yles-alla värisema... varsti vaja mingit trossi mis katust paigal hoiaks :P

Comment

Originally posted by dixo@May 20 2004, 17:58
                              Umbkaudu 71hz.
                              Kui juba teised küsivad siis äkki ütled minu auto oma ka... audi 80 B4 sedaan.
                              Ja kuskohast sa neid andmeid võtad? sest minuteada saab neid vaid mõõturiga mõõta mitte lihtsalt miski programmiga arvutada???

Comment

Working...
                              X