Teade

Collapse
No announcement yet.

soovitage võimu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

soovitage võimu!

Et äkki oskab keegi normaalset võimu soovitada, mis oleks nii woowerile kui ka ovaalidele piisav. Millist marki? Ja kui võimas peaks olema?
    Samas äkki oskate ka öelda mõne koha kust endale tehnikat piiluda?
    Ette tänades.

ghost.ee ja http://pood.akustika.ee/ vali millist tahad

Comment

Oleneb täiesti su muusikaeelistusest mida ja kus vaja. Arvestades keskmist ovaalide nominaalvõimsust, mis keskmiselt sinna 50w kanti jääb, siis läheb sul vaja 4 kanaliga võimu, mis annaks 50w kanalile. Sobivad enamjaolt kõik võimud, mille kaitsmed on alates 50A(Kindlasti tuleks jälgida ka firmat &#33. Omaltpoolt võiks soovitada ehk Blaupunkti GTA 450 võimendit, mis enda raha eest täitsa asjalik mulle tundus
      kris@andmevoog.eu

Comment

aga äkki mõni oskab ka mõne konkreetse hinna ja kvaliteediga võimu
        (4 kanaliga) soovitada, oleks just nimelt vaja nime -- mudelit .
        Tõesti ette tänades

Comment

Originally posted by dixo@May 17 2004, 11:29
          Oleneb täiesti su muusikaeelistusest mida ja kus vaja. Arvestades keskmist ovaalide nominaalvõimsust, mis keskmiselt sinna 50w kanti jääb, siis läheb sul vaja 4 kanaliga võimu, mis annaks 50w kanalile. Sobivad enamjaolt kõik võimud, mille kaitsmed on alates 50A(Kindlasti tuleks jälgida ka firmat &#33. Omaltpoolt võiks soovitada ehk Blaupunkti GTA 450 võimendit, mis enda raha eest täitsa asjalik mulle tundus
          Konkreetne mudel olekski Blaupunkt GTA 450,ehk siis see
          Mul on kokkupuude Blaukaritest GTA 250 see 2 kanaliga võim ja pean yltema et kuradi hea võim tõesti oma hinna kohta.
          F&F

Comment

Working...
          X