No selles ongi jama, et ma ei saa aru kuidas saab nii väike kaitse olla. Seda võimu on parandatud, ma ei tea milles täpselt viga oli ja seda ka ei tea, kas kaitse ära vahetati. Igatahes nii väike kaitse on kahtlane, aga ju ma siis ei oska võimsusi hinnata. Kui siin mingis foorumis räägiti, et w@lduri võim on 100W asemel 52W, siis sillatuna annab see autovõim kindlasti mõnevõrra rohkem, kui see 52W, kuigi teie pakute 2*30W. Igatahes mõnevõrra võimsam kui w@lduri võim on ta kindlasti. Sest Power Acousticu DCF-10 kõlari, mis ma muidugi ei väida, et 200W rms on võin ma sellega ribadeks lasta küll, kuigi w@lduri võim seda tegelikult vist ei võimalda. Ma ei taha w@lduri võimu kuidagi maha teha, ma olen sellega kodus väga rahul, aga jah see oli lihtsalt väike võrdlus. Ka mina ei saa aru, kuidas see kaitse saab nii väike olla?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Võimendi paigaldus autosse
Collapse
X
-
Originally posted by Extrance@Jun 13 2004, 12:48
Sa ei saa ise asjast aru, ma ei ole rääkinud, et mu võimendi 300W on, ma räägin, et see autovõimendi sillatuna (paberite järgi 2*200W) peab olema võimsam kui minu 100W koduvõim, kuna see autovõim paneb selle MDS-i kõlari rohkem võnkuma kui kodus olev võimendi. Järelikult ta ei saa olla nii lahja nagu siin välja on pakutud või nagu võimsusarvuti näitab 2*15W, sellise järel ei teeks piuksugi ka KA.
Muide Walduri võim on siiski TDA7294 kiviga võim ja see kivi ei anna rohkem
kui 60W RMSi , Vene foorumis oli ühe optimisti 8 lõhki läinud selle kivi pilti väljas.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
Ega see võim äkki ple Teedu vana võim? Kui nii siis on see 10 A kaitse pandud sinna ilmselt sellepärast kuna sobivamat hetkel polnd, peaks 30. Lõputransid kannatavad sel võimul siis 90W ehk TIP2955 70V 15A 90W SOT93."Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)
Comment
Comment