Teade

Collapse
No announcement yet.

ovaalidele kastid?????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ovaalidele kastid?????

Tere!
    Mul selline probleem, et kas tasub teha ovaalidele kasti mis asuvad audi a6(sedaan)'il taga aknalauapeal ja kas tasub teha kinnine või siis lahtine kast?
    kõlarid on mingid pioneerid marki peab veel vaatama
    Mäll-mäll

Võib ikka teha, madalate osakaal suureneb natuke. Kasti maht võiks olla kusagil 15l.

Comment

ok tänan ma vaatan...ma olen natuke lugenud, et kinnise kastiga pidi heli kvaliteet parem olema kui inverteriga?
      Mäll-mäll

Comment

See kinnise kasti ja kvaliteedi jutt on pigem woofri teema - ovaalist erilist kvaliteeti oodata suht mõtetu - või siis kvaliteedi paranemist kasti toppimisel. Üldiselt ovaalid mängivad freeairina madalamale, kastis mängivad ehk lihtsalt natuke valjemini.
        Aga noh, proovida võid ju alati ning hiljem otsustad kumb variant endale sobilikum on

Comment

Kui on suppar olemas,siis vist küll ei ole mõtete ovaalidele kasti teha,bassi niigi,aga kui supparit pole ja tahad madalamat heli kah,siis tee kast.

Comment

supparit weel ei ole
            Mäll-mäll

Comment

mõttel ple isegi viga aga jah ovaalid mängivad tõesti ilma kastita paremini B)
              mul oli audi 100 ka ovaalid taga, võtsin ära panin kasti, mõtlesin et on "tympsu" :P rohkem. Aga ega eriti ei olnudki kisasid tõesti rohkem nagu Lepa ytles
              panin siis lauale tagasi ja hoopis teine asi, ei mingit karjumist. parajad keskhelid B)
              nyyd kus bagassis subbar mõllab on kõik tibenz-tobenz, on bassi kõrgeid ja keskmisi kõiki B)
              a ex sa proovi ise järgi

Comment

kas kellelgi pole probleemi olnud et subakas hakkab ovaale segama minul oli nii.võtsin ovaalidel juhtmed tagant nood käisid ikka edasi nagu enne.siis ehitasin kastid alla ovaalidele sai vist nagu parem.

Comment

seda olen isegi kohanud ühel sõbral oli 2 subakat 1 1000w ja teine 600w ja ovaalidel võeti juhtmed ära ovaalid hyppasid ikka päris kõvast
                  Mäll-mäll

Comment

Mina soovitan kastid ehitada ....... ise ehitasin ja nüüd on heli päris hea, ühte kasti panin 2 kõlarit ja vahe sein läks vahele nii 1 kõlarile jäi ruumi umbes täpselt 14-16 l Kinnised kastid.
                    Soovitan

Comment

ma soovitaksin ~20 liitrise inverter kasti ühele ovaalile ehitada
                      kuna olen ise ka ehitanud aotokõlaritele mitu kasti ja just väiksemad on väga head

Comment

Working...
                      X