Teade

Collapse
No announcement yet.

woofer autosse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by TarmoS@Jul 25 2004, 21:48
    ei taha kahte, lihtsalt mõtlesin, et kui juba ruumi raisata, siis raisata rohkem :P

on see 15" ka hea asi? sesmõttes kvaliteet ja hind, et on kindlasti paremaid ja kallimaid
    Loomulikult on paremaid ja kallimaid ja kavliteetsemaid...ja ka hind on kallim..
    Aga see subwoofer...ssw 3500 sobib selle sinu võimuga hästi ja selle hinna eest on bassi piisavalt.
    F&F

Comment

mis mõttes piisavalt? sa mõtlesd, et vähe seda?
      ma ei oska muidu võrrelda enda autos kui audese 8" ja need mängivad siga hästi, seda räägivad kõik, ma kujutan ette,et see ssw3500 peaks siis paremini mängima kui vaadata võimsust ja suurust.

keegi oli siin kes ütles, et sony on jama, aga võimsust on rohkem ja hind on ka 2 korda suurem, kuidas võtta seda?

Comment

ühesõnaga võta Starsound. B)
        -

Comment

Originally posted by Deus@Jul 27 2004, 14:36
          ühesõnaga võta Starsound. B)
          Ex ta lihtsam ja odavam ole tõesti kuigi ma ise 15 " pole katstanud...ja ma usun ,et sa kohe sellega võistlustele ei torma, nii et peaks mängima väga hästi.
          F&F

Comment

nuvot, tegin oma esialgse valiku, otsustasin jamada selle sony 15" -sega aga ei leia kasti arvutuseks andmeid. kas kellegi on midagi olemas?

muidu siin oli keegi starsoundi müügiga tegeleja ka enne liikvel, äkki teeb veel ?

Comment

Originally posted by TarmoS@Aug 1 2004, 19:41
              nuvot, tegin oma esialgse valiku, otsustasin jamada selle sony 15" -sega aga ei leia kasti arvutuseks andmeid. kas kellegi on midagi olemas?

muidu siin oli keegi starsoundi müügiga tegeleja ka enne liikvel, äkki teeb veel ?
              sony ostsid ära juba?
              Kui sa pentagoni mõtled siis need andmed mul isegi olid...kusagil..
              F&F

Comment

ostisn ära jah aga alles reedel sain kätte.
                ütlen nii, see võimendi mul paneb selle asja väga hästi käima ja väga sitaks läheb autos olemine kui põhja keerata kõik.
                üldiselt on nii, et voofer on võetud makist täitsa maha, siis on normaalne

kui aga keegi tahab osta ära siis palun, kasti tegin 1,5 cm kõrgema kui tohtisin, nüüd ei mahu mul sierrasse ära aga teise autosse läheb vabalt, sest sierral on taga pagassis ainult 40cm kõrgust aknalaua all.

Comment

sa starsound ssw3500 ei ostnud ?

Comment

ei ostnud
                    praegu mõtlen juba teisi kõlaried ka juurde ,et keskmisi ja kõrgeid ka juurde tuleks

Comment

Working...
                    X