Teade

Collapse
No announcement yet.

2 RCA -> 4 RCA?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2 RCA -> 4 RCA?

Tere, küsimus siis selline, et mul autos 4 kanaliga võimendi, praegu on kasutusel wooferi jaoks ainult kaks sillatud kanalit, nüüd plaanis taha ühendada ka auto tagumised ovaalid, aga sellejaoks ei taha vedada eraldi kaablit maki tagant, kuna see kaablite vedamine osutus suht võimatuks, kuna läbipääs väga raske, ja kaks paksu kaablit juba ees kah akutoite ja ühe jämeda RCA juhtme näol. Nüüd siis tahtsin küsida, et kas on võimalik 2 RCA otsa jagada kaheks, sellise jupi näol:

AC-056 : RCA ema - 2 x RCA ema üleminek

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...ca.html&lng=est

ehk siis nii, et panen mõlemasse praeguse RCA otsa sellise jupi, kuhu siis ühendan kaks lühikest RCA kaablit 2 x RCA <-> 2 x RCA. Ega ma sellega midagi kvaliteedis ei kaota?

Tänan ette mõitslike vastuste eest.
    Muusikahull!

tööle ta hakkab kindlasti aga pea seda meeles et iga liitekoht vähendab tundlikust (db) Kas sa lahti ei saaks võtta otsi ja sinna otsa tinutada ntx teise lühikese paari?
    Või kas võimu peal pole sellist lülitit et võtaks ainult kahest kanalist sisendit, mitte 4&#39;st?
    -

Comment

See esialgne RCA mis on toodud automaki tagant on väga jäme varjestatud kaabel ja seda ei tahaks ära lõhkuda, et sinna mingid juhtmed juurde tinutada. Võimendi peal pole seda nuppu küll avastanud, et ta kõik ühest sisendist võtaks. Asi ongi selles, et ma ei tahaks kvaliteedis midagi kaotada, aga veel üht juhet vedada pole võimalik.
      Muusikahull!

Comment

aga kas sa ise ei tahaks siis midagi korralikumat valmis tinutada. võtad kaks 2 emme RCA otsa kullatud 24 eeq tükk ja siis sinna otsa norm juhtmetega ühest emmest 2 isast RCA&#39;d ehk siis ongi jagajapaar sul olemas mis teeb ühest soonest 2. Pääsed vähemate liitekohtadega kokku läheks sul siis 6x 24 eeq + juhe. Ma ise tahan läpparist muusikat kuulata, seega panin nii et on 2x emane RCA millest läheb kolme võimu 2 kahesoonelist varjestatud kaablit millest ühe kaabli ots on veel jagatud kaheks. ehk siis on 2x emme ja 6x isa otsad. kõik on üksteisekülge kinni joodetud ilma lisavahejubinateta. Miks kaks juhet? kaks võimu on pagasiruumis ja 1 on mul armatuuris maki asemel
        -

Comment

Ma lootsin sellist valmisasja leida. Et kaks emast RCA-d läheks korraliku jämeda juhtmega 4 RCA-ks. Aga sellist valmisasja vist pole, peab siis võibolla tinutama hakkama, aga ei tea, mis juhe sinna sobib?
          Muusikahull!

Comment

Miks ajada lihtsat asja keeruliseks? Sul on tarvis 2 tk nn. "Y" kaablit.See kaabel kujutab endast RCA pesa,mis läheb üle 2xRCA pistikuks (pikkus ca 20cm).Selliseid kaableid on sul vaja 2 tk.Need on täiesti olemas (korraliku topeltvarjestusega juhtmega tehtud,pistikud-pesad kullatud).Kui on huvi,saada priva.
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

ple ise sellist kohanud, veic teiste otsadega tegelt olen, 3,5mm pistik läks kaheks pesaks. Sel juhul on ju mure murtud, ei pea ise tinutama ega midagi
              -

Comment

http://www.akaabel.ee/index.php?&PID=produ...329499&LANG=est

Comment

Funkyzone toodud lingil pole tegemist päris õige tootega antud otstarbeks.See adapter jagab küll signaali kaheks,kuid sellele on lisaks tarvis veel RCA kaableid.
                  Otstarbekas on kasutada Y kaablit (ca 0,2m pikk),millel on ühes otsas RCA pesa ,teises otsas 2 x RCA pistik.
                  Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Loomulikult Y kaabel, kõige lihtsam ja odavaim tee.

Comment

Originally posted by Ints@Sep 15 2004, 07:37
                      Funkyzone toodud lingil pole tegemist päris õige tootega antud otstarbeks.See adapter jagab küll signaali kaheks,kuid sellele on lisaks tarvis veel RCA kaableid.
                      Otstarbekas on kasutada Y kaablit (ca 0,2m pikk),millel on ühes otsas RCA pesa ,teises otsas 2 x RCA pistik.
                      see ongi "Y" kaabel mis ma soovitasin

Comment

Working...
                      X