Teade

Collapse
No announcement yet.

2Teemat ühes

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No kuulge mehed mis tippu ta pürgib 600 või 700 krooni maxab mina ei ootagi tast mingit päris tegijat nägin ära milline on mulle jääb lahjaks mul ikka pioneer hingel

Comment

Originally posted by msw@Aug 27 2004, 17:56
      Ma vaatasin, et su kastil inverterid suht pikad. Proovi invertereid natuke lühemaks teha ja võta seda villa ka vähemaks.
      Ma pakuks sama sul inverterid suht pikad ja vatiini võiksid ka vähemaks võtta. Katsetada ju võid. Sul peab seal midagi mäda olema et sa rahul ei ole :blink:

Comment

Vb tõesti :P Aga osta ära mult

Comment

Originally posted by mtvx@Aug 27 2004, 20:49
          Vb tõesti :P Aga osta ära mult
          Tänan ei mul korralik sub olemas audese 8´ elemendiga ja olen väga rahul. Bass on mõnusalt madal ja parajalt võimas seepärast ma aru ei sagi kuidas sind 10´ heli ei rahulda. Võibolla asi selles et ma austan rohkem kvaliteeti kui asjade liigutamist toas ja kvaliteeti ta selle raha eest pakub ka B)

Comment

u101-ga ära loodagi, et sealt mingi megabassi saad, see ju 20w võim

Comment

u101 ei annagi niipalju välja kui kõlar kannataks, sellepärast jääbi bassi väheseks. Omad kogemused Kehva võimuga kehv hääl, hea võimuga hea hääl.
              Amfiton 002, suht norm võim, Audes 75W104-8 teeb head häält, aga kui ühendasin brig001 kõlarile külge, siis oli ikka matsu ja võimu päris piisavalt ja heli väga pro
              Mina soovitaks üldse sul inverter torud ära võtta. Vaata mis häält siis teeb

Comment

Originally posted by mtvx@Aug 27 2004, 16:38
                ei ole mõtet ausalt (ma ei saa aru mix kõik arvavad et see audes annab piisavalt bassi
                Endal pole korraliku võimugi, aga juba tahab uut elementi. Parem sebi endale kuskilt miski võim või proovi sellele hoopis bandpass kast teha, aga siis ka ikkagi võimsamat võimu tarvis :P

Comment

Korralik kast= korralik bass

Korralik võim= korralik hääl

kvalitedi suhtes mega asi, aga matsu mehele sobiks mingi 12 tolline KA nurka :lol: <_<
                  <span style=\'colorrange\'>ostaks midagi.....</span>

Comment

KA ei osta elusees
                    Ennem lähen ostan ikka Avetonist Starsoundi wooofri 2800-eeku
                    Estonia on muidugi pask.aga jah mul muidu 6*100 reciver see on päris hea,aga omal mul plaanis osta Simex Ba-300 see on Hea

Comment

mina aru ei saa mix inimesed nurisevad et audes75W104 ei anna bassi :S mul endal olemas ja myttab nii et kole
                      osta endale korralik võim , lõika inverterid lyhemaks ja siis proovi kuidas on. ja kui siis jääb väheks siis osta uus woofer :P

Comment

Originally posted by mtvx@Aug 28 2004, 09:11
                        KA ei osta elusees
                        Ennem lähen ostan ikka Avetonist Starsoundi wooofri 2800-eeku
                        Estonia on muidugi pask.aga jah mul muidu 6*100 reciver see on päris hea,aga omal mul plaanis osta Simex Ba-300 see on Hea
                        ma nagu ei võrdleks 350 eeq ja 2800 eeq maksvat elementi .. ma ei võrdleks teda isegi 1500 eeq maksva elemendiga ...
                        -

Comment

kuule ma ei võrdleks KA isegi 400 eequse elemendiga
                          <span style=\'colorrange\'>ostaks midagi.....</span>

Comment

Tüüpiline läbuteema jälle - ahh, bassi vähe, nii väheeee&#33;

Mtvx, sulle on päris mitu head soovitust siin teemas juba pakutud. Proovi enne asjad järgi.
                            Audese valjukad on bassi vägagi korralikult mängivad isendid - hinnalt on kõik väga paigas.
                            Sul on pisike tuba, kõvasti suurem ja omast arust võimsam element ei suuda sul ikkagi loodetud tulemust saada - see ei ole siis bass, millest sa räägid, see on lihtsalt mõtetu mürin&#33; Nimeta siis õigete nimedega vähemalt asju&#33;

Omale korralik võim osta oleks prioriteet nr 1 - U101ga, mida on aastakümneid kirutud, ei ole suurt miskit peale hakata.
                            MIks sa oled nii kindel, et kast õige on? Äkki pole miskit õiget?
                            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Kulla sõbrad ärge siis väga audest ka kiitma hakake kui teie olete rahul siis olge aga mina pole

Comment

Mõnele ei jõua ikka küll midagi kohale <_<

Comment

Working...
                                X