Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kaui siin juba ütlemiseks läks, siis mul seisab hetkel nurgas subbar 2*10"king ja seda ma kasutan aint siis kui tõesti tuju kõvemat matsu kuulata.Muidu on subakana s90 bassika baasil(Too mille inverteri pikkust ma siin taga asjasin)s90 supakas mängib ikka palju madalamale ja bass on mõnus pehme müdin kingi erksa toksimise vastu.Kusjuures kingile on kast hästi tehtud ja kasti kraesse seda ajada ei maksa.
Kaui siin juba ütlemiseks läks, siis mul seisab hetkel nurgas subbar 2*10"king ja seda ma kasutan aint siis kui tõesti tuju kõvemat matsu kuulata.Muidu on subakana s90 bassika baasil(Too mille inverteri pikkust ma siin taga asjasin)s90 supakas mängib ikka palju madalamale ja bass on mõnus pehme müdin kingi erksa toksimise vastu.Kusjuures kingile on kast hästi tehtud ja kasti kraesse seda ajada ei maksa.
Kas King audio kastil inverterit pole? see parandaks kah ikka asja.
on ikke.75mm*2 Kusjuures s90 supakale panen varsti uue toru(senise 75 110 asemele)Kuna too tundub vale pikkusega ja madalatel sagedustel ei taha õhk läbi mahtuda.
Mõitse "kast on hästi tehtud" on väga lai. kas välimuselt ja lõigetelt ning õhutiheduselt h-ästi või hästi häälestatud. Häälestamisel ei saa iga elemendi puhul kasutada yht põhireeglit, iga element reageerib teatud kastidele tiba erinevalt.
hmm.Ma vist tean seda.Pole viitsind ja ilmselt ei viitsigi mõõtma hakata kasti mõõtmeid.Mind ei koti kah mida ta teeb või ei tee.
A noh odavamlt laksu kuskilt ei saa vist?
tulemus tundub vägagi professionaalne. õige mees õigete tööriistadga suudab luua väga hea tulemuse. ma vaatan, et tööriistu sul jagus igastahes peale vaadates väga ilus ja korralik kast. õnnitlused suurepärase tulemuse puhul
Sai pahteldatud küll enamvähem, kuid pahtel oli seisnud päris pikka aega ja tükkis natuke, rebis lihvimisel augud sisse. Sa vaata viimaseid pilte, seal kolm värvikihti.
Päevavalguses on asi hoopis teise ilmega, ruumis pildistades tulevad kõik konarused esile, mida palja silmaga ei näe.
Püssiplaat nõuab ikka kõvasti pahtlit, eriti värvimise puhul, ilma jääbki siledaks värvima, ennem kulub pool potti värvi, kui lõpuks täis imeb. MDF'ist ja vineerist muidugi teeb lihtsalt valmis, aga no andke andkeks, kui elad 2 km kaugusel Repo (Püssi puitplaatide kombinaadist) ja naabrimees asedirektor on, siis ei hakka selliste asjade peale mõtlemagi.
Aga püüdke ise plaadist midagi korralikku valmis teha. Alati võiks küll parem olla, kuid ei nurise, endale ei teinud, muidu poleks vast tõesti rahule jäänud. Audese kastki läks uuesti pahteldamisele.
Element pole enam minu rida, selle ma keerasin ainult külge ja katet ei tahetud hetkel, muidud oleks ise valmis teinud.
to alaska:
Alguses tõmbasin sirkliga ringid ette ja siis lasin käsifreesiga randi sisse. NB! Freesil tald all, keskel käib tera ringi, millel saab kõrgust reguleerida. Neid terasid igasuguse kujuga, kõige on võimalik teha, inverteri augudki sellega tehtud.
Huhh. päris pikk jutt tuli.
NB! Kriitika ja kommentaarid alati teretulnud. Vigadest õpitaksegi.
Woofer on väga hästi sul välja tulnud.
Huvitavaks ja kenaks teevad kasti pealmises osas asuvad bassi torud.
igati korralik. Edu sulle ka edaspidistes projektides.
Comment