Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsitlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mina vastaksin niimoodi: mul ei ole nii palju raha, et ise endale asju ehitada.

Comment

See lause umbes sama põhimõttega, et ma pole piisavalt rikas ostmaks odavaid asju.
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

ei tea yamaha kohta öelda, kuid Dali subakas oli peris korralik ja tornkõlarid ka, samas ma eelistan ikkagi endale ise ehitada sest bass on ka heli ja paljudki poewoofrid teevad äikesemürina asemel ühtlast müra ...
        -

Comment

No kui pakutakse kas technics, yamaha või ise ehitamine, siis ehitan ja olen siiani ehitanud ise. B)

Comment

Pole mõtet pikalt filosofeerida kas osta või ise teha, kuidas kellelegi.On ennegi isetehtud ja tehakse ka tulevikus.kui mõni arvab et pole nii rikas et iseteha siis pole ka mõtet vaielda.Minu seisukoht on, et isetegemisega rikkaks saabki ja mis tulemustesse puutub siis on tehase toodangust kodus võimalik teha ka paremaid ja kvaliteetsemaid asju, see juba ammu äratõestatud , et see ka nii võib olla. Ja ega see kodus tegemine ka odav lõbu pole, kuid see võib ka kallimaks minna.Küsimus, et kust see rikkus siis tuleb.See on küsimus mida võib erinevalt mõista.Minu arusaamise järgi on see selline rikkus mida on raske hinnata, kuid on väga suure tähtsusega kui inimene osakab sellise tegevuse juures mõelda, analüüsida, omandab töövõtted, saab teada ja uurib materjalide omadusi ja kasutusala ja teeb midagi valmis.Teeb niikaua kui asjast asi saab ja vaat seda rikkust pole millegagi mõõta, kuid see inimene on oma oskuste ja teadmiste poolest väga rikas ja seda kõike saab kasutada igapäevases elus.Ja ega kõik peagi kõiki asju ise tegama, midagi võib ka osta.See on nii nagu keegi õigemaks peab.

Pole mõtet kõike arvestada rahas, selleks tulebki kõike osata, et raha saada.
            On olemas ka üks selline asi, nagu on seda töörõõm ja see on üks kuradima mõnus asi.

Comment

Pole mõtet kõike arvestada rahas, selleks tulebki kõike osata, et raha saada.
              On olemas ka üks selline asi, nagu on seda töörõõm ja see on üks kuradima mõnus asi.
              kuldsed sõnad..

aga kui nüüd küsitluse küsimust vaadata on seal tingimuseks piisavalt palju raha. siis muidugi teeks ise. õpiks ja teeks.

Comment

....... piisavalt palju raha..... kui on, on hea ja kui pole pole ka hullu.Raha pole mind saanud, mina olen raha saanud, nagu õeldakse, kui on vähe siis tuleb juurde koguda ja alustada väiksemast projektist ja üks samm korraga. pole mõtet midagi suurt ja paremat kohe tahtma hakata. Eks ikka väiksematest ja odavamatest, küll siis ka suuremate ja paremate asjadeni jõuab.Peab olema eesmärk ja tahtmine, et midagi teha, siis ei jää ka tulemused tulematta ja kui kohe asi pole enda arvates viimase peal, ei tohi pettuda ja käega visata, ikka edasi, ükskord ikka tuleb .Tööd tuleb teha ja palju.

Edu kõigile, kes otsustavad midagi ise teha.Abimees on olemas selle foorumi näol, et kogemusi vahetada ja see on väga suur abi.

Comment

Originally posted by humax@Aug 18 2004, 09:51
                  ....... piisavalt palju raha..... kui on, on hea ja kui pole pole ka hullu.Raha pole mind saanud, mina olen raha saanud, nagu õeldakse, kui on vähe siis tuleb juurde koguda ja alustada väiksemast projektist ja üks samm korraga. pole mõtet midagi suurt ja paremat kohe tahtma hakata. Eks ikka väiksematest ja odavamatest, küll siis ka suuremate ja paremate asjadeni jõuab.Peab olema eesmärk ja tahtmine, et midagi teha, siis ei jää ka tulemused tulematta ja kui kohe asi pole enda arvates viimase peal, ei tohi pettuda ja käega visata, ikka edasi, ükskord ikka tuleb .Tööd tuleb teha ja palju.

Edu kõigile, kes otsustavad midagi ise teha.Abimees on olemas selle foorumi näol, et kogemusi vahetada ja see on väga suur abi.
                  Väga hea postitus, usun , et pani nii mõnegi mõtlema..kaasa arvatud minu....
                  F&F

Comment

need viimased postid olid väga hästi öeldud. aga jah, peale audese kasti tegemist, sain ma aru et ühtegi musa keskust ega midagi sellist poest enam ei osta!!!! ise tehtu kõrval, õigesti tuunituna on see üle kõigist teistest ja tegemis rõõm oli ka tore
                    Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
                    * Toitelüüdid
                    * Kõlari kummilõdvik
                    * Elekter
                    * Kõrvad
                    * Naabri närvid

Comment

Tänud, humax, kuldsete sõnade eest! Tasub ka siia foorumisse vaadata, mida seni harva teinud... Asi läheb paremaks, foorumi nimigi korrastatud! Jälle tänud!
                      Elektroonika töötab suitsu baasil.
                      Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                      Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

tüpish ju et teex ise.. ja need viimased postitused ikka asjalikud.. eriti "humaxi" oma.... raffas ärme lase mingil tehase toodanful endile pähe istuda... B)
                        Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

Ma ostaksin poest kastid ja teeksin ise elemendid.. :P

Tegelikult tuleks vaadelda asja mitte ainult soundi poolelt, vaid nüansse ost vs tegemine on palju. Esimene muidugi, et ise tehes saad täielikult valida disaini ja sättida soundi. Isegi, kui (mingite x asjaolude tõttu) peaks projekt veidi ebaõnnestuma ja nn. poekõll teeb veidi paremat häält, siis kaalub selle ikkagi üles isetegemise rõõm ning uhkus omaenese kätetöö üle. Lisaväärtust annavad loomulikult omandatud kogemused/oskused/kavalused ning tugevam baas ette võtta uus projekt, mis kindlasti õnnestub juba tükkmaad paremini.

Comment

Seda kÜll

Comment

Working...
                            X