Teade

Collapse
No announcement yet.

nõuanded kasti kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

nõuanded kasti kohta

sain siis mingid kõlarid...(kuskilt mingist pullikakast kastist)oleks siis vaja teda kui suur(ed) kastid teha...kõlaritele oli suurelt ja
    värviliselt 400 W..aga pole eriti usutav...bass kõlarid on vast 8"...niiziz oleks vaja abi et kust saada nende toodete andmeid et teha kasti...või keegi pakub ise kasti mõõdud välja
    pildid:
    http://www.pilt.ee/photo/130898/3215783/ see siis bass.
    http://www.pilt.ee/photo/130898/3215802/ see siis mingi kõrge(tweeter :huh: )
    http://www.pilt.ee/photo/130898/3215834/ see siis mingi kõrge vist(keskmine naq ei saa olla)

nyyd siis probleemist:
    Oleks vaja siis teha sellele mingine kast(id),aga kui suured??
    Vana kast oli eraldatud kambrig inverter kast,aga sealt tuli basss nii kole ja õudne et turjal läksid karvad pusti(ausõna see oli õudne)..

kas seal peal kuskil elementide nime ei ole??? ....kui ei ole siis ei saa otsida kuskilt ja siis jääb sul ainult üle loota et keegi kes nendega on kokku puutunud sinu postitust loeb... :P ...või mõni pakub ise mõõdud....
    algaja audiomees............:P

Comment

mul on samad kõlarid toas
      minu kasti mõõdud on (p*l*k) 35*40*35cm need muidugi välimised(kinnine kast)
      mul on ainult see woofer sees need teised viskasin minema
      nad nyyd 400w kindlasti ei ole
      mul oli 25 w võim mis pidi nad ribadex laskma
      ja basssi nagu ka muidu ei tule kui panin toa nurka laua alla, siis nagu midagi tuli
      a minumeelest suht mõtetud asjad :P
      präägu seisavad varsi läävad vist prügimääle

Comment

enne kui ära hakkad viskama võid mulle anda.... :P
        algaja audiomees............:P

Comment

pole teha midagi nendega, ehk ainult need "bassikad" mõtet alles jätta, ja täiesti tunde järgi mingid kinnised kastid teha neile, kuna mingeid andmeid keegi sulle ilmselt võluda ei oska!
          4w on paras võim neile vast

Comment

Originally posted by 7rauno7@Aug 16 2004, 23:40
            enne kui ära hakkad viskama võid mulle anda.... :P
            ma päris ära ka ei tahaks anda jumal teab kus beid veel vaja läheb... :P

Comment

tänud foorumi kaaslased vastuste eest...ma arvan et need on võimsamad kuna autos aiwa makk 4x20w ja nende taga ei olnud eriti raginat ega midagi...lihtsakt basssi ei ole...tahaks kuidagi seda bassi kõlamis omadust parandada..

Comment

Originally posted by student@Aug 19 2004, 17:00
                tänud foorumi kaaslased vastuste eest...ma arvan et need on võimsamad kuna autos aiwa makk 4x20w ja nende taga ei olnud eriti raginat ega midagi...lihtsakt basssi ei ole...tahaks kuidagi seda bassi kõlamis omadust parandada..
                Salupa lehelt võib lugeda soovituslikuks kinnise kasti litraaziks 15 liitrit 8" elemendile. katseta
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Originally posted by student@Aug 19 2004, 15:00
                  No kui sul on makile märgitud 4x20w siis ta heal juhul mingi 4x5w on,kui sedagi.

Comment

Originally posted by rosco+Aug 20 2004, 00:59--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (rosco @ Aug 20 2004, 00:59)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-student@Aug 19 2004, 15:00
                    No kui sul on makile märgitud 4x20w siis ta heal juhul mingi 4x5w on,kui sedagi. [/b][/quote]
                    Kus siis selline teadmine tleb?
                    Makk võib ju ka pärineda vanemast ajast, kus ei olnud numbrid nii peapeale keeratud. Kus võis etteantud võimsus olla vaid natuke suurem tegelikust võimsusest.
                    S A C
                    Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88+Aug 19 2004, 22:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Allar88 &#064; Aug 19 2004, 22:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                      Originally posted by rosco@Aug 20 2004, 00:59
                      <!--QuoteBegin-student
                      @Aug 19 2004, 15:00

No kui sul on makile märgitud 4x20w siis ta heal juhul mingi 4x5w on,kui sedagi.
                      Kus siis selline teadmine tleb?
                      Makk võib ju ka pärineda vanemast ajast, kus ei olnud numbrid nii peapeale keeratud. Kus võis etteantud võimsus olla vaid natuke suurem tegelikust võimsusest. [/b][/quote]
                      Sorry kui kui puusse panin,aga aiwa ja tema võimsused ei tundu mulle eriti usaldusväärsed.

Comment

njah, minu kogemused aiwadega on küll väga head, eriti vanema põlvkonna omadega, siin vahepeal oli odav hiinakas, aga no mõne aasta pärast on see vähemalt sama kõva kui sony, pole kahtlustki...

Comment

aiwa kuulumgi minu meelest juba sony alla...uuemad aiwad on uued sonyd

Comment

Working...
                          X