Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Originally posted by taX@Aug 17 2004, 12:23 ok.. tegelikult on ju hinnad kahtlaselt odavad... siin lingil on antud http://www.protuning.ee/index.php?ni...a=pyle&pro=295
2400w võim mis maxab alla 3000 eek.
ei tea palju sellel võimul rms võimsust ka on?
seda võimu vaadates ....tuleb sony võim kohe silme ette :P keegi on yritand sony järgi teha ve?
Originally posted by taX@Aug 17 2004, 10:23 ok.. tegelikult on ju hinnad kahtlaselt odavad... siin lingil on antud http://www.protuning.ee/index.php?ni...a=pyle&pro=295
2400w võim mis maxab alla 3000 eek.
ei tea palju sellel võimul rms võimsust ka on?
Suht kindel olen ,et võta kõigil antud võimsustel 0
lõpust ära ja sisi võibolla saad midagi mis vastab tõele kui isegi see kohati kahtlane
Pyle Audio võimude kohta ei oska öelda aga Starsound mängis rohkemgi kui tehas lubas ja nende võimud pond ka teab mis kallid. Aga minge kuhugi kohale, lööge klemmid külge ja mõõtke, palju välja annab, siis arvutage .. või kaitsmete järgi.
Elementide kohta et hinna ja kvaliteedi suhe on üsna hea, sai päris madalale mängitud mõne elemendiga .. MOFO omasid pole kahjuks või õnneks katsetanud
PylePro elementidest peaks tegema lähitulevikus nn majalammutajad eks siis näeb, mis neid välja tuleb, toidab neid 2 Benor lampvõimu kindlasti
LCD'd on ka üsna odavad või leiab mulle keegi kuskilt veel odavama? Ilma mingi TV, sisseehitatud speakeri jne bullistata, powernupp ja s-video sisendit vaja
Kahjuks ei oska öelda, kui kaua mis võimsuse taga vastu peavad need elemndid, pole pikaajaliselt piinanud neid ja pole vastavat võimugi ja samuti ei oska öelda kas lõppevad poole aasta või 5 aasta pärast või kestavad kauemgi?
RMS võimsusest on tõenäoliselt asi väga kaugel.Kuna tegemist pole digi võimenditega,siis võib igaüks välja arvutada,kui suur peab olema voolutarve sellise lubatud võimsuse saavutamiseks.Lisaks hind...
Kui see annab välja isegi 1/3 sellest RMS võimsusest, mis ta lubab, siis ma olen küll ülirahul, rohkem pole autosse vajagi ju :P .... Kui ta nüüd jagab ära ka võimu põhimõtteliselt surroundisk, siis oleks eriti hea, st et iga kanal mängib seda, mis ma sinna sisse lasen ...
Comment