Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Originally posted by v6sa@Aug 17 2004, 18:00 sa võiks leiba teenida selle eest ju. sellise asja eest käiks kohe mitu kilo välja
edu igatahes B)
Kui ma hakkasin neid müüma, siis ilmselt jääksin miinusesse, sest "NIMI" maksab. Asja oma hind tuleb liialt kõrge, et sealt pärast midagi vahelt ka teenida.
Mnja kena asi tõesti jälle valmis tehtud. Mis kasti mõõtmed on ka?
100W100 bassikas on paras kobakas ja kui seda seal kastis vaadata tundub see nii väike
vot see on mees, kes oskab kõlarit ehitada!!! ütlen ausalt ja otse, esimest korda näen projekti, mis tõeliselt muljet avaldab B) idee hea ja omapärane, viimistlus tase, üldine väljanägemine ülihea ja loodetavasti ka sound väga bueno! ning selles ma eriti ei kahtle :P
tõsine respect msw ja edu edasiste projektidega! B)
Originally posted by msw+Aug 17 2004, 18:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (msw @ Aug 17 2004, 18:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-v6sa@Aug 17 2004, 18:00 sa võiks leiba teenida selle eest ju. sellise asja eest käiks kohe mitu kilo välja
edu igatahes B)
Kui ma hakkasin neid müüma, siis ilmselt jääksin miinusesse, sest "NIMI" maksab. Asja oma hind tuleb liialt kõrge, et sealt pärast midagi vahelt ka teenida. [/b][/quote]
Teine põhjus mix miinustesse jäksid on see , et eelpool kirjutasid , et aega läks 3 kuud, nii korralikult igat kasti tehes võib lõpp kokku võtteks ühe kasti maksumus jääda 3eks kuupalgaks
Aga jah , mis seal ikka väga kena asi onb valmis saanud.
Originally posted by msw+Aug 17 2004, 18:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (msw @ Aug 17 2004, 18:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-v6sa@Aug 17 2004, 18:00 sa võiks leiba teenida selle eest ju. sellise asja eest käiks kohe mitu kilo välja
edu igatahes B)
Kui ma hakkasin neid müüma, siis ilmselt jääksin miinusesse, sest "NIMI" maksab. Asja oma hind tuleb liialt kõrge, et sealt pärast midagi vahelt ka teenida. [/b][/quote]
siis tuleb vaikselt hakata nime üles upitama:P
kui vaeva näed, hakkab ka sinu nimi maksma...
võimas, tõsiselt muljetavaldav kohe. töömahukus on ikka jube sinu teostuse juures. Toomas @ saepuruplaati saaginud tikksaega ja mina suutsin ära tüdineda juba kastide sisse mineva kuue toestusplaadi välja saagimisega. viimistlemine ma kujutan ette võis ka päris lõbus olla. igastahes minupoolne austus sulle sellise viitsimise eest. kast on igati tubli, korralik ja aus. peaks kuulama tulema millalgi :P
aga herr dixo. anna andeks, aga sinu jutt nüüd küll jama. vaid väga vähesed meist omavad piisavalt tasemel aparatuuri ja kuulamisruumi, et hakata isegi tajuma vahet erinevate kastimaterjalide vahel. mõttetu sa ütled? mina teen oma järgmised kastid ka saepuruplaadist. mõttetu üritus või mis? kui asi on käes olemas siis miks mitte. loomulikult kui mul garaažis vanade kastide ehitusest üle jäänud plaati ei oleks, siis saepuruplaat esimene valik materjalide nimekirjas ei oleks, aga praeguses kontekstis saan need vineeri arvelt säästetud sajalised kasulikumalt rakendada.
mina isiklikult tahaks neid ühe või teise materjali kategoorilisi vastaseid näha miskisugusel pimekuulamisel erinevatel materjalidel vahet tegemas. siit foorumist mõni inimene,ning ka SR foorumist kõvasid SQ teoreetikuid oleks täitsa huvitav kuulda erinevaid kaste ja materjali kõlasid iseloomustamas.
aga herr dixo. anna andeks, aga sinu jutt nüüd küll jama. vaid väga vähesed meist omavad piisavalt tasemel aparatuuri ja kuulamisruumi, et hakata isegi tajuma vahet erinevate kastimaterjalide vahel. mõttetu sa ütled? mina teen oma järgmised kastid ka saepuruplaadist. mõttetu üritus või mis? kui asi on käes olemas siis miks mitte. loomulikult kui mul garaažis vanade kastide ehitusest üle jäänud plaati ei oleks, siis saepuruplaat esimene valik materjalide nimekirjas ei oleks, aga praeguses kontekstis saan need vineeri arvelt säästetud sajalised kasulikumalt rakendada.
mina isiklikult tahaks neid ühe või teise materjali kategoorilisi vastaseid näha miskisugusel pimekuulamisel erinevatel materjalidel vahet tegemas. siit foorumist mõni inimene,ning ka SR foorumist kõvasid SQ teoreetikuid oleks täitsa huvitav kuulda erinevaid kaste ja materjali kõlasid iseloomustamas.
Võibolla räägin küll mõne inimese jaoks liialt ümbernurga juttu, kuid postituse mõte iseenesest oli selles, et pidada mõtetuks tõestamise osa:
2. tõestada, et ka saepuruplaadist kasti saab korralikult mängima
Saepurust kasti saab korralikult mängima nagu iga teisegi, kui on ka korralikult teooriaosa kasti teostusele rakendatud.
Leian, et sinu postituse minu poole pööratud osa oli üle rea lugemise viga ?
kohe näha et inimesel on viitsimist ja tahtmist teha ilus subbaks koju
aga jah pahtlit võis sinna kyll palju minna
vot nii ilusat tööd pole ylepika aja siin foorumis näinud :P
Comment