Teade

Collapse
No announcement yet.

teine subwoofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

teine subwoofer

nii... ma sain ühele poole nüüd Audes 75w87-8 kasti valmistamisega ja mõtlesin et mida järgmine suvi ette võtta. kuskil olen kuulnd sellist lauset et 2 subwoofrit on parem kui üks (mitte tümpsu kõvakuse kohalt) vaid stereo heli edastamisel või nii. ühesõnaga kas on mõtet valmistada veel üks subwoofer, teise toa nurka või see ei anna just palju juurde. ja ma mõtlesin et kui teine siis kas element ka teistsugune, näiteks et kui tuleb kaugemasse nurka et siis ehk spl-i lisama, kui audes annab sq-d?
    Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
    * Toitelüüdid
    * Kõlari kummilõdvik
    * Elekter
    * Kõrvad
    * Naabri närvid

mida rohkem seda uhkem
    mul müristasid toas 2 woofrit ja ausalt öeldes on heli koostööna parem.
    kui teed siis sama element ja sama kast. see on vähemalt minu arvamus

Comment

Ei tea kas see tõena nüüd kajastub aga kui mul õieti meeles siis ei tohix bass-i heli stereona hästi levida, pigem siiski monona.
      Kuid ju 2 woofrit siiski annavad heli natuke paremini edasi kui 1, see peaks olema suht kindel.
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

aga kui siis kas sama element või mõni muu, nt mõni boschmann mis annab seda matsu mis kehast läbi käib, ma mõtlen nagu filmide vaatamise ajal?
        Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
        * Toitelüüdid
        * Kõlari kummilõdvik
        * Elekter
        * Kõrvad
        * Naabri närvid

Comment

Võta ikka sama sest muidu tekiad sul juba võimsuse, sageduste jpm erinevused mis on suht häiriv! B)

Comment

Kaks subwoofrit peaksid vähendama tunduvalt toas tekkivaid seisvaid laineid. Ideaalis peaks olema kummagi kõlari taga või kõrval üks subwoofer.

Comment

Working...
            X