Teade

Collapse
No announcement yet.

2Teemat ühes

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2Teemat ühes

Nii asi olex selline et sain oma 75w-104-8 valmis olen küll rahul aga midagi jääb puudu asi jääb tsipa lahjaks Minu BAssikas
    Kas keegi olex muidu huvitatud audes 100w-100-6 vahetamisega nõus maxan peale ka või siis mõne kõvema woofri müümisest tehke pakkumisi ja samas komenteerige minu bassikat ja arvestage ka sellega et 1 kord ikkagist

on tõesti algaja tehtud :P
    aga kuna sa soovid seda subakat võimsama vastu vahetada siis peaks see postitus olema ost/müük/vahetus foorumis

Comment

puidutööd tunned igatahes

Aga sa sinna ette mingi katte ka meisterdad, kõllile või jätad selliseks nagu on?
      -

Comment

Minu arvates väga korralik töö Ise arvan seda, et ega välimus kõige tähtsam pole, peaasi et head häält teeks. Sellega võrreldes ei julgeks ma oma kasti võrreldagi :P

Comment

Päris normaalne kast esimese projekti kohta. Kuidas sa muidu ventide väljatulekud tegid, kas freesiga või nühkisid raspliga?
          Minu kodukas

Comment

Päris kena näeb välja ju. A ma ei saa aru miks ta sulle lahjaks jääb

Comment

Originally posted by msw@Aug 26 2004, 21:21
              A ma ei saa aru miks ta sulle lahjaks jääb
              Ma ka seda hästi ei mõista. Aga oleneb ka sellest, kui suur ruum on kus sa kuulad ja mis stiili muusikat sa kuulad. Ja loomulikult, mis võimendi sul järgi on?
              Minu kodukas

Comment

inverterid said ikka raspliga nühitud no ei ole siukest teravat mütsu või kuidas seda öelda.Ruum on nagu suht väike tuba võimuks on radiotehnika y-101

Comment

Ja tahad 100W100ga asendada oma 75W104 - võimuks jääb see eriti õnnetu U101? On ikka naljamehi siin ilmas!

Alustuseks otsi korralik võim oma subbakale, ja siis mõtle uuesti kogu asi üle - 100W100 võib olla võimsam küll, aga ta tundlikkus on päris palju väiksem kui 75W104.

Su mõte on juba eos surnud...
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                  indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kes ütles et ma panen y-101 :blink: loogish et kõvemat võimu vaja isegi 75w-104-8 tahab kõvemat :P plaanis mingi Sigma võim osta

Comment

Mulle ikkagi pakub huvi miks sa audese bassiga rahul pole. Äkki kasti mõõtmed valed või midagi muud viga. Kas filtri panid vahele.

Comment

Ja kõik on vahel (kas see siis nii imelik et ma rohkem bassi tahan

Comment

Ma vaatasin, et su kastil inverterid suht pikad. Proovi invertereid natuke lühemaks teha ja võta seda villa ka vähemaks.

Comment

ei ole mõtet ausalt (ma ei saa aru mix kõik arvavad et see audes annab piisavalt bassi

Comment

no aga Audes annab ju piisavalt bassi, mitte küll matsumeestele kellel peab süda bassiwoofri taktis käima (nagu mul) aga kodukino komponendina või helisüsteemile alumise otsa täiendajana on minu arust piisavalt tugev ja kvaliteetne asi
                              -

Comment

Working...
                              X