Teade

Collapse
No announcement yet.

2Teemat ühes

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mtvx@Aug 28 2004, 07:11
    KA ei osta elusees
    Ennem lähen ostan ikka Avetonist Starsoundi wooofri 2800-eeku
    Estonia on muidugi pask.aga jah mul muidu 6*100 reciver see on päris hea,aga omal mul plaanis osta Simex Ba-300 see on Hea
    Ma võin sulle 100%-lise kindlusega öelda, et kui sa peaksid selle Simexi võimu ostma, siis sa pettud selles. See ei ole mõeldud sellistele kes seda maja lammutamiseks kasutavad! Ja oma 6*100w võimuga võid sa ka sinna minna.......

Comment

Mis mu 6*100 võimul viga on kade meel ve :lol:

Comment

mitme A kaitse sul taga on voolujuhtmel? Mitme W mähis sul seal sees on?
        Mitte ei taha uskuda et mingi reciever annaks välja 6*100W :blink:
        korraliku 2x100W saab juba läbi suure häda ja õnne läbi 2000 eest kätte ... :unsure:
        -

Comment

Kulla mehike sellise asjaga on tegu http://reviews.designtechnica.com/review_p...riendly964.html
          Vaata Ise

Comment

Usud ise ka et see receiver on 6x100W Selle trafo on max 250W -ne ja sealt ei saa sa kuidagi oma 6x100W kätte ja vaata selle hinda kuskil 6K. Selle raha eest ei saa sa mingit 6x100W tahtagi. Kõik mis suurelt reklaamitud ei tähenda seda et tegelikult nii ongi aga on lolle kes selle õnge lähevad. Igatahes see teema on juba nii mõttetuks läinud et selle võiks kinni panna <_<

Comment

Üldiselt võiks öelda, et reklaam ja ajupesu on VÄGA karmid asjad, kuna nendele kulutatakse MEELETULT raha&#33; Kas tõesti sellel 5-amprine võrgukaitse?
              Elektroonika töötab suitsu baasil.
              Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
              Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Oi jah tokisge edasi oma vanade võimudega Edu teile Mullle igatahes meeldib see võim ja võimu tal täitsa jagub ise olen väga rahul

Comment

ma arvan et see 6x100w on max mitte rms...
                  Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

mina ytleks et see võim isiklikult mulle täitsa meeldib disainilt see tähendab see ressiver...ga kahjuks sedalt jh kohe kuidagi 6X100w välja ei võlu raske uskuda kohe h34r:
                    TeamRMS

Comment

Originally posted by fre@Aug 28 2004, 21:18
                      Kas tõesti sellel 5-amprine võrgukaitse?
                      Mis seal siis nii imelikku on? On 3 korda tugevamaid. Mis heli see sub sul muidu seal receiveri taga teeb.

Comment

Hea küll, aitab pläkutamisest - paneme selle teema nüüd kinni&#33; Asi väga OT-ks läinud.

Asi lukku ja varsti kustu kah&#33;

Intz
                        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
                        X