ma olen lugenud et päris paljud on soetanud endale selle firma elemente.ühesõnaga tahaks teada kas keegi on näiteks SSW-3000 elemendile 250w RMS sisse lasknud,et kas see element kannatabki 250w RMS.ja äkki keegi on isegi SPL-i mõõtmas käinud.
Teade
Collapse
No announcement yet.
starsound
Collapse
X
-
29?W RMS @80Hz siinus @4oomi (mõõdetud/arvutatud) ja piinatud sai teda 5-6 min sellega. Pidas ilusti vastu ... Ühel kõllil ma olen niimoodi vuntsid ribadeks lasknud, kui ületasin LUBATUD rms võimsust, tinakolb kätte ja tinutama :lol: Õnneks muid kahjustusi elemendil ei esinenud .. Ma ise ka imestan, et nii odava raha eest saab nii korralikke asjuMuide StarSound võimud annavad isegi rohkem kui lubatud, seda sai mõõtmiste teel selgeks tehtud ja sellest vist siin foorumis ka räägitud :unsure:
kõvasti ümardades on ? asemel 2-
Comment
-
Vs: starsound
Mul endal oli kunagi esimene sub ssw 3800 see tegi juba üpriski rahuldavat bassiOlen ka kuulnud kuidas ssw 3000 häälitseb ja ei saa kurta
Suve lõpupaiku sai soetatud SSWD 7000 vot see on alles lärmakas elukas
Hetkel märatseb MAC Z4200 taga ja ei kurda aga oleks vaja ikka piisavat elukat sinna taha ja sellest sobib et mendid pidevalt külas käivad
Comment
Comment