Teade

Collapse
No announcement yet.

starsound

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

starsound

ma olen lugenud et päris paljud on soetanud endale selle firma elemente.ühesõnaga tahaks teada kas keegi on näiteks SSW-3000 elemendile 250w RMS sisse lasknud,et kas see element kannatabki 250w RMS.ja äkki keegi on isegi SPL-i mõõtmas käinud.

jah, kannatab ja rohkemgi veel, mõõtmas pole käinud ja isiklikult ei oma, siiki olen piinamistel kõrval seisnud.
    -

Comment

SPLi on mõõdetud elemendiga SSW 12SVC. Tulemus oli hea.
      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

hmm.. autos lasti starsoundi võimuga (sillatuna 250w rms) sellele 250 w rms kõllile sisse..
        lax oli ysnagi tugev kuid võim tundus olevat natuke lahja isegi <_<

Comment

nii et SSW-3000 kannatab ilusti 250w rms.aga kas siis ostagi 2x250w rms starsound võim,või tasuks osta 2x300w rms igaks juhuks?

Deus ega sa ei tea kui palju üle normi veel elemendile sisse lasti?

Comment

29?W RMS @80Hz siinus @4oomi (mõõdetud/arvutatud) ja piinatud sai teda 5-6 min sellega. Pidas ilusti vastu ... Ühel kõllil ma olen niimoodi vuntsid ribadeks lasknud, kui ületasin LUBATUD rms võimsust, tinakolb kätte ja tinutama :lol: Õnneks muid kahjustusi elemendil ei esinenud .. Ma ise ka imestan, et nii odava raha eest saab nii korralikke asju Muide StarSound võimud annavad isegi rohkem kui lubatud, seda sai mõõtmiste teel selgeks tehtud ja sellest vist siin foorumis ka räägitud :unsure:

kõvasti ümardades on ? asemel 2
            -

Comment

B) miinimum on 250w alla selle ei bassi ta hästi ja maximum on 500w kui yle selle siis hakkab yle peksma......mul endal on sama woofer........

Comment

ikka tõsiselt lased 500w sisse vä?
                ma tahaks kül teada mis võim sul on? :lol: :lol: :lol:
                hommikul vaatan foorumit ja juba naljavennad platsis :P
                nagu ma aru saan siis tegu on päris tugeva algajaga.ma ei viitsi ka talle seletada mis on 250w rms ja mis on 500w max.

sry et nats ot tuli

Comment

Vs: starsound

Mul endal oli kunagi esimene sub ssw 3800 see tegi juba üpriski rahuldavat bassi Olen ka kuulnud kuidas ssw 3000 häälitseb ja ei saa kurta Suve lõpupaiku sai soetatud SSWD 7000 vot see on alles lärmakas elukas Hetkel märatseb MAC Z4200 taga ja ei kurda aga oleks vaja ikka piisavat elukat sinna taha ja sellest sobib et mendid pidevalt külas käivad

Comment

Vs: starsound

juba 100w võimu taga tegutseb see kõll julmalt. endal on see bassikas, olen proovinud. ise kuulan 50w võimu taga ja üldse ei kurda
                    no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Working...
                    X