Teade

Collapse
No announcement yet.

kuidas kõlli teha

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Mitte kui midagi ei juhtu kui kaks elementi on ühes suures kambris, seni kuni kast on õige ja mõlemasse elementi lastakse sama heli. Kui lastaksse neisse stereo heli, parem kanal ühte elementi ja vasak kanal teise elementi siis on asi juba teine.
    See kasti tugevuse jutt on õige jah, kuid kui teha piisavalt tugev kast ei anna see vahesin sulle juurde mitte kui midagi ja see et kui element läbi läheb võib ka teine minna on ka õige jah... kuid öelge palju elemente te läbi olete lasknud???

    Comment


      #17
      jah, mina ei ole kordagi läbi lasnud ühtegi elementi, kuigi igalpool hoiatatakse et läheb see ja läheb too.. tutkit! ei ole midagi läind.

      ja teiseks et siin seletati et kinnises kastis jne.... aga kindel mats on see et inverter kast tuleb... siis saab asja paremini mängima....

      Comment


        #18
        ahjaa, ja põhjus miks ma seda niiväga uurin ja puurin, on see, et mul on olemas kast mis oma mõõtmetega täpselt poole sentimeetri pealt sobib asjale, ja maht on tal ka täpselt õige, arvutuse järgi panin ainult 10 milliliitriga mööda :P ja ma nagu ei taha hakata asja pooleks saagima et 1 jupp vahele panna, või et sinna sisse midagi ehitama hakata... mul on lihtsam (ja ka materjalikulu on väiksem, sest olgem ausad - korralik vineer ei ole teps mitte nii odav kui ma tahaks

        Comment


          #19
          Originally posted by KaruTEC@Sep 15 2004, 11:47
          pani põhja kahe külje vahele mitte peale, nagu joonisel - seega põhi võttis kasti arvutuslikku ruumala paksuse võrra väiksemaks. Tulemusena membraanid lendasid.
          kui ruumala väiksem, siis see ei ole küll põhjendus,et membraanid lendasid. Ikka kui normaalsest suurem ruumala, siis excursion suurem :lol:

          Comment

          Working...
          X