Teade

Collapse
No announcement yet.

subari helikvaliteet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Sisemised mõõtmed tee kastile 553x342x212 mm.Toru 100x419mm.Fb 32 ,f3 33hz.Suvel sai sellele lapitud.töötas kenasti.Ahjaa,kõvasti vatti sisse.Toru jääb külje peale.Võibolla praeg.kast suts liiga väike,sellepärast vilistab.

    Comment


      #17
      Sain asja tunduvalt paremi mängima,

      vabas õhus testisin subarit, ilmnes mitu asja mis mõjutasid helikvaliteeti,

      kasti sees klemmi küljes olev banaan pistiku mutrid olid lahti, mis vibreerisid
      , ja kõige hämmastavam oli see, et valjuka terasraam ka vibreeris, panin elemendi alla paksust vahtkummist seibi, originaalis on see õhem, lisaks puurisin 8 kruviauku lisaks juurde, nüüd on element 16 kruviga kinni, siis lühendasin veidike inverterit, kõla muutus paremaks, kölar ei mänginud enam liiga madalale, enne lühendamist mängis element poolte lugudega nii madalale, et põhimõtteliselt ei kuulnuti bassiheli, ainult oli näha elemendi max liikumist.
      Nüüd on juba päris talutav heli, aga 600w sony explode originaalkastis subar 480w võimuga on selle subari kõrval palju viletsam, kui element autost välja tõsta, siis see element nagu peksab üle, ja heli on väga kole, see ainult väristab, mitte ei anna kvaliteetset bassi.

      Comment


        #18
        Originally posted by celinman@Sep 11 2004, 18:46
        Asi on uus ja teda on vaja ,pole nagu mõtet odavamalt ka müüa, ega see element ei tohiks mingi juust ka olla, kust ei saaks talutavat heli.
        ma mõtlesin kasti, mitte elementi :P

        Ei aga tore et hakkama said ja veel meile ka tutvustasid, mis vead olid ... kuigi ma ei saa aru, kuidas see terasraamistik seal väriseda võis <_<
        -

        Comment


          #19
          Vot see on jah imelik, ise pole veel sellist asja veel näinud, panin elemendi käes mängima siis oli eriti hästi kuulda, vajutasid kuhugi vastu raami siis kadus kaasheli ära.

          Comment


            #20
            Olen kuulnud, et mõned on pannud bassikõlarisse vatti, aga samas mis kasu sellest on, nii madalatel helidel ei tohiks tekkida kastis mingeid peegeldusi või seisulaineid.

            Comment


              #21
              vatt või vattiin..vähendab akustilist heli..teeb mahedamaks kah..
              mida sa lohh vahid

              Comment


                #22
                see suppar mängib väga hästi kinnises kastis ja ei mingeid plärinaid madalatel sagedustel. AGA kui inverter siis mine osta toru mõlemasse otsa koonused(näiteks r&p grupp, kadaka tee1) maksavad mingi 80...100eek/tk. Soovitan soojalt

                Comment

                Working...
                X