On kellegil kogemust, et kuidas on hästi välja tulnud ja mis kujuga kast jne.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kasti paigutus Golf 2
Collapse
X
-
Originally posted by artur@Sep 20 2004, 14:30
On kellegil kogemust, et kuidas on hästi välja tulnud ja mis kujuga kast jne.
-
Et...on 2 supparit,kast kinnine 100L taga kaldseinaga~70kraadi.kast näeb välja piklik(kõrgus 42cm ja laius 82cm).
huvitab,et kas suunaga taha,üles või ette. Suunaga taha siis mängib täpselt,löök kõva kuid ei mürista madalat. Samas suunaga ette müristab madalat ja ei löö. Suunaga ette siis jääb tagumine iste supparitest 20cm kaugemale ja istmetagune ruum töötab inverterina. Minule see ei meeldi sest lööki ei tule, ainult muliseb nagu vahuvein. Akki siis suunaga üles? on keegi proovinud? kusagil tuuningu ajakirjas oli kast tagaotsas suunaga üles ja supparid olid magnetitega väljas.
Mul endal tuli mõte,et kolmnurkne kast, et supparid suunaga katuseluugi poole??
Comment
-
Sciroccosse(pagasnik peaks olema sarnane nagu golfilgi) Ehitasin kasti täpselt pagasi järgi.Laius tuli vist 850mm.Kalde ja kõrguse tegin istme seljatoe järgi.Sügavuse timmisin kasti mahule vastavaks.Valjuka jätsin suunaga taha poole.Pagasi kattes on mul ava kust bass peaks salongi jõudma.
Funksib küllmuusika on kuulamiseks
Comment
-
ok, olen proovinud ja testinud ja leidsin, et kui suunaga taha siis väike kaldsein on hää. Võibolla on kasulik öösel proovida taskulambiga- see teeb imet.Katad aknad fooliumiga ja suunad lambi valguse tagaluugi keskele nii, et valgus jõuaks ette õigesse auku(kõrvaauku või... ), fikseerid lambi asendi ja mõõdad,mõõdad, mõõdad- mitu korda ja siis lõikad kasti.
Comment
-
Originally posted by tuumik@Sep 30 2004, 18:43
sel juhul ma peaksin vist valjuka suunaga alt üles panema. :huh:
pole sciroccosse sisse piilunud, kuid ta olo vist päris madal. kas tagaluugi kallet saab äkki teoorias kui "horn" tüüpi kasti vaadata?
http://www.users.bigpond.com/dmcbean/
Comment
Comment