Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes 100W100-6 vs. Visaton W300S

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audes 100W100-6 vs. Visaton W300S

Probleem siis selline ,et valida nende woofrite vahel. Ise aga pole kindel kumbat valida. Asi läheks kodukino jaoks. Ning vaja veel võimendi ka valmis meisterdada. Proovisin BassBoxPro-s ning tulemused siis sellised:

Audesele parem kasti teha kui Visatonile. Visaton aga mängib sama võimsuse juures valjemini ning seega võimendi tuleks odavam ehitada kuna tahab vähem võimu. Kuid Audes kõvasti odavam.

Ise miskipärast pooldan Audest.

Siis võimendiks tahaks panna STK4048.
    Visatoni võimendaks ära aga Audest vist mitte.

Või äkki soovitaks keegi mingit muud woofrit või võimendit.

Mina valiksin valjukaks Audes 75W104-4 ja võimendiks TDA7293/4.

Comment

Miks Audesel parem kasti teha? Visatoni Qts on inverterkasti jaoks sobivam. Samuti liigutab rohkem õhku, mis tuleb igati kasuks. Lisaks on tundlikkus parem. Ise valiks Visatoni h34r:

Padre soovitus aga vast kõige mõistlikum - 75W104 on mõlemast odavam, aga samas mängib täiesti rahuldavalt.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Võuibolla tõesti Visaton. Hind on visatonil ka päris krõbe võrreldes audesega. kas ta on seda hinda väärt võrreldes audesega.

Comment

soovitan audes 75w samuti, sest kodukino jaoks küll ei ole vajadust endale nii hirmvõimsat ja ka -kallist! subwoofrit

Comment

Muidugi kuulan ka päris palju muusikat sellega.
            Audes 75W ei taha kuna kaks esikõlarit mis mul on kasutavad kumbgi ühte sellist.

Aga jah mis teha ,minule jääb sellest väheks.
            Või peaks üldse midagi muud vaatama.

Comment

nohh... kui sellest juba väheks jääb siis võid tõesti milelgi võimsama poole vaadata, siis soovitan tõesti pigem seda 100w audest, või midagi veelgi võimsamat sest kardan, ka see võib sinusuguse jaoks väheks jääda. vaata näit. www.ghost.ee

sealt võid ka nii mõndagi huvitavat leida, aga ettevaatust, ära lange odavate hindade lõksu, ja ära vaata ka neid mis on autoseeriast, soovitan neid vältida, sest tihtilugu on tuttavatel sarnaste asjadega ämbreid olnud, et "ostsin selle asja ära müüa räägkis et hea jne, aga heli on nii kehv?!?" ja kui küsida et kuhu see asi sildi järgi on mõeldud siis öeldakse "tuppa, aga mis siis sellest? valjukas on valjukas ju!?!"

Comment

Ikkagi jään mõtte juurde, et on asi pigem tihendis, kes keerab nuppu - kui tahad võimsat bassi, mis ebaloomulikult palju peab sinu ajusid tampima, siis unusta need Audesed üldse ära. Võta mingi mõtetu agregaat Sajaatzi poolt toodud linkidelt ja tee sellele kast. h34r:
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Ise olin nii umbes aasta tagasi täpselt samasuguse valiku ees - kas Audes 100W100-6 või Visaton W300S (isegi see teema peaks siin foorumis veel alles olema). Valisin Audese ja ei kahetse, kodukino jaoks on paremat raske tahta.

Comment

Olen kuulnud ,et auto woofrid ei tee toas häält.
                    Aga äkki teha kahest 75W Audesest midagi.

Comment

Soovitaks audes 100W100-6 element on juba oma loomult ehtne kodukinoloom. Võimsad plahvatused ja maavärinad filmides....u will feel it B)

Comment

Ilma hästi teostatud kastita ei tule sealt ei plahvatust ega maavärinat, kuigi eelistaks ise kah audest, kodmaine ju.
                        S A C
                        Siberian Audio Concept

Comment

Otsustasin siiski Audes 100W poolt.
                          Kasti teeks sellele 60L ,kahe inverteriga mille läbimõõt on 103mm ja pikkus 450mm.
                          Tõnis

Comment

mina teeks kasti tsipa suurema, see on küll vaid minu arvamus, aga nii teeks jah, minu arvates tsipa väheks jääb (aga kui arvad et endal parem siis saada mind sinna kus päike ei paista ja tee nii nagu tahad, enda kõrv on ikkagi kuningas :P)

Comment

mina teeks kasti tsipa suurema, see on küll vaid minu arvamus, aga nii teeks jah, minu arvates tsipa väheks jääb (aga kui arvad et endal parem siis saada mind sinna kus päike ei paista ja tee nii nagu tahad, enda kõrv on ikkagi kuningas )
                              Ehk ka mõni asjalikum põhjendus? Mitte, et ma ei väidaks, et nii vale on, aga su sõnadel pole mingit kaalu ilma veenva põhjenduseta.

Audes 100W100 puhul tuleb arvestada tema suht nigelat tundlikkust - ainult 87 dB. Nii et sellest natukene suuremast võimsusest pole eriti miskit kasu...

Comment

Working...
                              X