Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes 100W100-6 vs. Visaton W300S

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by saajatz@Sep 29 2004, 21:29
    mina teeks kasti tsipa suurema, see on küll vaid minu arvamus, aga nii teeks jah, minu arvates tsipa väheks jääb (aga kui arvad et endal parem siis saada mind sinna kus päike ei paista ja tee nii nagu tahad, enda kõrv on ikkagi kuningas :P)
    No mina ei saada küll kedagi sinna kuhu päike ei paista. Kui just suurt põhjust ei ole. Kasti ma arvan ,et teen ikka 60L kuna proovisin tsipa suurema kastiga ja vahe ei olnud kuigi suur. Eks ju mida väiksem kast seda vähem ruumi võtab kuigi jah suurema kastiga tuleks asi veidi sujuvam aga see vahe üsna väike.
    Tõnis

Comment

kas u. 70l inverterkast on 100W100-6 jaoks normaalne?

spetsifikatsioonides on kirjas üldse, et "Optimized for bass reflex & closed box" ning Vas=55l

(esialgsete arvutuste järgi sain oma praeguse projektkasti mahuks u. 70l.. ilge matemaatika tulemus, sest mu kast ei ole teps mitte standardse kujuga )

-Siim Sepman

Comment

Originally posted by saajatz@Sep 29 2004, 19:29
        mina teeks kasti tsipa suurema, see on küll vaid minu arvamus, aga nii teeks jah, minu arvates tsipa väheks jääb (aga kui arvad et endal parem siis saada mind sinna kus päike ei paista ja tee nii nagu tahad, enda kõrv on ikkagi kuningas :P)
        Apsaluutselt mõtetu. See 60l on talle tema käigu juures juba natukene liig. Kipub suurematel võimsustel seda x-max'i ületama. Mina üle 60l kindlasti ei teeks. Ma siin katsetanud ja proovinud. See 60l oleks optimaalsuse tipp. Normaalne oleks talle isegi 50l.

Comment

Ära alahinda audese 75w elemente. Mul mängivad audes 064 resiivri taga. Nüüd avastasin aga resiivrilt väljundi woofri jaoks(väljundist tuleb juba võimendatud signaal). Ühendasin sinna samma selle 064 kõlari ja mu imestus oli suur. Ei osanud arvatagi, et see kõlar madalaid sagedusi nii hästi esitab ja veel lisaks nii võimsalt. Kui muidu põhikõlarina mängides ei ole 35 Hz praktiliselt kuuldagi (signaali generaatoriga proovides), siis woofri väljundis oli signaal 100 Hz kuni 40 Hz praktiliselt lineaarne, eriti suur tõus oli aga 35 ja 40 Hz. Mis tegi bassi eriti sügavaks. Nii et kindlasti proovi seda elementi enne kui otsuse langetad

Comment

Originally posted by tsaarts@Sep 29 2004, 07:52
            Kasti teeks sellele 60L ,kahe inverteriga mille läbimõõt on 103mm ja pikkus 450mm.
            Mõtlen ka sellest midagi teha et kas siis need andmed oleksid siis kasutatavad ja kas sellises kastis teeks see 100W100-6 korralikult häält?

Comment

Vs: Audes 100W100-6 vs. Visaton W300S

vähe vana teema kaevasin küll üles:P
              endal on mul audes 100w100-6 originaal kastis ehk siis Audes SW-U4 woofer... kinnine kast, bass kõlari peal pole poole pealgi ning müristab kenasti

Comment

ja siis ?

Comment

75W104-8 element on ikka oma raha juures väga arvestatav tegija.
                  neid ikka ja jälle soovitanud odavama otsa HiFi systeemidesse, ja tulemustega väga rahule jäädud, olgu siis kinnises, venditud või midagi iganes kastis.
                  Kreisi ideena pakuti kunagi välja Logiteci 5.1 süsteemi bassika elemendi asendamist sellega...
                  100W100-6 element on igas mõttes parem hetkelises majandusolukorras, odav, vajab vähe elektrit ja püsib õige kohtlemise korral kaua
                  Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
                  X