Teade

Collapse
No announcement yet.

Power Acoustic DFC 10''

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Power Acoustic DFC 10''

    http://www.poweracoustik.com/dfc.html
    Tegin siis antud elemendile kasti. 10 tolline variant oli. Kuna ei leidnud kusagilt neid T/S parameetreid siis kirjutasin tootjafirmale, et mis need on, aga öeldi, et neid polegi ja andis kasti ja inverteri mõõdud. Need olid inglise ühikutes kasti maht 2.75 cuft ja inverter 3'' läbimõõt ja 7'' pikkus... Ma siis teisendasin need oma loogika järgi ja sain kasti mahuks umbes 75 liitrit ja inverter 7.5 senti läbimõõt ja 17 senti pikkus. Kasti tegin 40x40x47 cm mõõtudega. 2.1 mm saepuruplaat silikoon vahele ja kipsikruvidega kinni. Kast sai korralikult õhukindel. katsetamiseks panin vahele Amfiton 35 ac-018 filtri. ja kupatuse panin järgi mingile aiwa muusikakeskusele millel peale märgitud 2x80 watti RMS. Keskus kannatab ainult 6 oomi välja aga kuna supakas 4 oomine siis viskas 50 ühikusel skaalal voluumi üle 40 keerates kaitsme välja. 40 peal kuulates muidu mürtsub nii mis kole. Aga üle 25 tuleb lähedalt kuulates elemendile mingi klõbin sisse... täpselt nagu miski käiks vastu. Proovisin, et täpselt sama hääl mis siis kui hoiad näppu membraani lähedal ja tympsu ajal vastu läheb. Aga samas kaugelt kuulates ei kuule seda krõbinat üleüldse. isegi 40 peal mitte.

    Niisiis sooviks teada järgmisi asju:
    * Kas ma teisendasin mõõdud õieti?
    * Milles asi võiks olla, et krõbinat teeb?
    * Kas ma peaks panema vatiini kasti sisse?
    * Kumb variant on parem kas http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...960-021&lng=est või mingi siuke mis seal amfitoni küljes oli(mitte seesama muidugi)?
    * Kui esimene variant on parem siis kas selle crossoveri toitevooluks sobib telekamängu trafo?

    Ma loodan et ma kirjutasin arusaadavalt
    Aidake mind!

    #2
    no pehmendus tuleb kindlasti panna kasti sisse muidu on ta plekine jne...
    ja subaka filter peaks lõikama 125Hz ja selle saad sa intz'i käest siit samast foorumist.
    kas sul juhted on ikka pea kogu pikkuses seinaküljes kinni või siis jookseb kuskilt keskelt?
    ja ÄRA KOHE KINDLASTI USU MINGITE KESKUSTE NT. 2X80W Võimsust...ma pakun see on seal 25 w kandis
    seda crossoverit sa vast saad kyll ühendada selle nn.telekamängu trafo külge aga jälgi et sa paned + ja- õieti muidu võib ta sul pauku teha :lol:
    Mäll-mäll

    Comment


      #3
      laena sõbralt autot milles korralik võim sees või tule mulle külla, siis vaatame kas veel see asi ragiseb ... seda keskusejama ma ei usugi, st et sealt kohe kindlasti midagi head välja ei tule ...
      -

      Comment


        #4
        Juhe on praegu ajutine ja jookseb lambist keskelt ja on üleüldse tavaline juhe ja pole isegi kinni joodetud elemendi külge... asi veel tööjärgus... Arvad, et selle juhtme pärast ongi see kõrin?? Ja kui ma panen selle filtri sisse sinna kas siis crossoverit ei pea kasutama??

        Comment

        Working...
        X