Teade

Collapse
No announcement yet.

Starsound SSW - 10SVC (jama TS prameetritega)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Ma saan ühe näpuliigutusega need elemendi andmed kodulehelt maha kustutada,selles pole üldse probleem.Kas selline asi on aga õige?Kas selline situatsioon on siis parem,kui elemendi kohta üldse andmed puuduvad?Probleem on hetkel selles,et mõne elemendi MINGI number on vale.Ülejäänud andmed on ju õiged.Milline number ja MIKS vale on,ma ei tea.Kui sa oled nii tark ja oskad kohe öelda,mida parandada,siis saab selle kohe ära teha.Kas sa oled ka teisi meie turul müüdavaid elemente sedasi "peedistanud"? Ma olen kindel,et ka PALJUDEL konkureerivatel elementidel on kuskil andmetes mingi ebatäpsus.
    Tarbijakaitse tähelepanu võiksid sa suunata hoopis mitmete meie turul müüdavate autovõimendite maaletoojate/müüjate peale,sest erinevalt Starsoundist puuduvad enamikul meie turul müüdavatel autovõimenditel eesikeelsed kasutusjuhendid,samuti on reklaamitavad lubatud võimsused pehmelt öeldes jama.
    Nagu Ranz juba mainis,võtame lähiajal ette elementide parameetrite testi.Vaatame,mis välja tuleb,sest selle asjaga pole meil veel praktilisi kogemusi.
    Peace.
    Vana helitehnika remont Pärnus

    Comment


      #17
      Originally posted by Ints@Oct 8 2004, 09:34
      Ma saan ühe näpuliigutusega need elemendi andmed kodulehelt maha kustutada,selles pole üldse probleem.Kas selline asi on aga õige?Kas selline situatsioon on siis parem,kui elemendi kohta üldse andmed puuduvad?
      Otse loomulikult on selline situatsioon ÕIGEM. Usu või ära usu, kuid on tegelasi, kes ei vali elementi mitte selle järgi kuivõrd kroomitud või kui vingete kleepusudega see on. Teemat ei oleks, kui need TS parameetrid oleksid mingist X kohast pärit. Õigem oleks öelda, seda elementi ei oleks minu jaoks olemaski.
      Hetkel on aga nende andmete allikaks maalotooja ! ! ! Siiani on mul Omitronist küll hea mulje jäänud.

      Minu jaoks King Audio = XE = Boschmann
      Tahad siia veel ühe võrdusmärgi ja kaubamärgi lisada?

      Saage aru üks asi, mida te müüte on USALDUS. Ma ei viitsi pikalt jahuma hakata, mida see sõna tähendab ja üldiselt on see iga firma enda teha, kui oluliseks ta seda peab & end of story. Näpuga teiste peale pole mõtet näidata.

      Comment


        #18
        Kodurahu huvides eemaldasin vaidluse all olevalt elemendilt olemasolevad andmed.Tundub,et mõnele inimesele on nii vist parem. :huh:
        Vana helitehnika remont Pärnus

        Comment


          #19
          Ega nende mittavajalike asjade hulgas juhuslikult BL'i ei olnud. See huvitaks mind küll k.a. 12" elemendi kohta.
          Ei BL ei olnud, tegelt ei muudetud ainsatiki T/S parameetrit vaid muid asju mis nagunii mitte kui midagi meile ei andnud
          Eks tuleb oodata.

          Comment


            #20
            Ah mis te siin maadlete ma proovisin oma 10 tollisel SPL Dynamicsi V-10s-i parameetrid BB-sse sisse ja oh ime puha punane , ei tea nüüd kus alustada , kuhu helistada või ei tea mis veel, lihtsalt lõin käega ja olen rahul sellegagi mis antud on.

            Comment

            Working...
            X