Ma saan ühe näpuliigutusega need elemendi andmed kodulehelt maha kustutada,selles pole üldse probleem.Kas selline asi on aga õige?Kas selline situatsioon on siis parem,kui elemendi kohta üldse andmed puuduvad?Probleem on hetkel selles,et mõne elemendi MINGI number on vale.Ülejäänud andmed on ju õiged.Milline number ja MIKS vale on,ma ei tea.Kui sa oled nii tark ja oskad kohe öelda,mida parandada,siis saab selle kohe ära teha.Kas sa oled ka teisi meie turul müüdavaid elemente sedasi "peedistanud"? Ma olen kindel,et ka PALJUDEL konkureerivatel elementidel on kuskil andmetes mingi ebatäpsus.
Tarbijakaitse tähelepanu võiksid sa suunata hoopis mitmete meie turul müüdavate autovõimendite maaletoojate/müüjate peale,sest erinevalt Starsoundist puuduvad enamikul meie turul müüdavatel autovõimenditel eesikeelsed kasutusjuhendid,samuti on reklaamitavad lubatud võimsused pehmelt öeldes jama.
Nagu Ranz juba mainis,võtame lähiajal ette elementide parameetrite testi.Vaatame,mis välja tuleb,sest selle asjaga pole meil veel praktilisi kogemusi.
Peace.
Tarbijakaitse tähelepanu võiksid sa suunata hoopis mitmete meie turul müüdavate autovõimendite maaletoojate/müüjate peale,sest erinevalt Starsoundist puuduvad enamikul meie turul müüdavatel autovõimenditel eesikeelsed kasutusjuhendid,samuti on reklaamitavad lubatud võimsused pehmelt öeldes jama.
Nagu Ranz juba mainis,võtame lähiajal ette elementide parameetrite testi.Vaatame,mis välja tuleb,sest selle asjaga pole meil veel praktilisi kogemusi.
Peace.
Comment