Teade

Collapse
No announcement yet.

uus bassikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

uus bassikas

ni .. kuna vana king audio sai läbi käristatud siis on mõte uue ehitamisel ... aga ei ole kindel milline 12-15 element valida ... hinnaklssis -- 600.-

hetkel ise sellisele mõelnud : http://www.protuning.ee/index.php?ni...a=pyle&pro=469

oleks see element mõtekas ?

paistab küll suht viisakas element olema, aga kas ta on siis ka nii hea kui ta välja paistab ? Minu arvates võiks ju proovi teha

Comment

ei ta ole midagi hea parem osta audes.... või siis visaton:P aga seda loomulikult siis kui kvaliteeti taga ajad kui aga kvaliteeti ei ole vaja osta muidugi see hiina aretis
      TeamRMS

Comment

einoh, mina arvan et igaljuhul proovi ära! - saad ise kogemuse võrra rikkamaks ja meiegi saame teada mis elemendiga on tegu. (ise plaanisin kunagi sama tellida, aga otsustasin ikkagi peokõlari elementide kasuks(kui pyle elemente nendeks nimetada saab))

Comment

Originally posted by p2rt@Oct 20 2004, 14:12
          (ise plaanisin kunagi sama tellida, aga otsustasin ikkagi peokõlari elementide kasuks(kui pyle elemente nendeks nimetada saab))
          ja mis häält see pyle peokõlar teeb ka? oled heliga rahul? valjususest ja bassist puudu ei jää? mis võimu taga mängib?
          TeamRMS

Comment

Palun ärge soovitage mulle audest .. ei ole mul soovi sellejärele ...

aga ehk oskab keegi mulle soovitada mingit muud
            kuni 650 kroonist elementi protuuningu lehelt ...

Comment

aga kuisad oleks starsound SSW-3000 suppariga?
              Hinnakiri
              ma oman 2 sellist elementi ja minuarust on see julmalt normaalne element.
              niipalju kui ma kuulnud olen siis seda kiidetakse nii odava kui ka hea kvaliteedi pooolest.ehk kvaliteedi ja hinna tase on väha hea.

samas need tundmatud asjad tuleb ka ära proovida,nii et kui tahad neid siis ..... :P

Comment

küsimus : kuidas teisendada pmpo rms-sideks ....

Comment

Originally posted by hmekk@Oct 20 2004, 17:50
                  küsimus : kuidas teisendada pmpo rms-sideks ....
                  ei saagi

Comment

ok .. arvutage selle kasti suurus keegi mulle palun ära .... 20mm mdf ... võimalikult mürapill .. et maja lammutada ...

kuju tahaks bandpass .......
                    umbes selline :

aint et aken 1+05cm pleks mõlemalpool ja inverterid siis ülesse

võimalikult madalale mängiks ja kõrgeid pole vaja

suurus pole oluline

Comment

tahendab sa tahad teha bandbassi et myrtsu annax we ehh kle (bandbass) ei ole eriline myrdsupill parem tee tavaline inverterkast

Comment

noh tartu poisid ehitage suppareid 782 eesti krooni eest saab 1200wattss kolari kujutate pilti we milline hiina kaka see on

Comment

punkt 1 -> õpi rääkima .. :angry:
                          punkt 2 -> ei ole mitte bandbass vaid bandpass ... :angry:
                          punkt 3 -> bandpass mängib madalamale .... ja on suurema mürakaga
                          punkt 4 -> ära hakka tartut mõnitama ...
                          punkt 5 -> hiina "kaka" võib olla parem , kui euroopa "kaka"

ära hakka jumalaeest midagi ajama et tee see ja tee too .. inverter kast mul juba ehitatud ....
                          tahaks nüüd osavust proovida bandpass-iga

Comment

muide kui madalala see häälestatud peaks olema?ja kas see läheb nagu kodukinole võimsamat bassiefekti andma või hakkad musa kuulama ka?
                            sest kui liigamadalale kast on häälestatud siis ei ole just kõige meeldivam muusikat kuulata.
                            aga see on minu arvamus ainult... :P

Comment

Originally posted by hmekk@Oct 21 2004, 00:22
                              punkt 1 -> õpi rääkima .. :angry:
                              punkt 2 -> ei ole mitte bandbass vaid bandpass ... :angry:
                              punkt 3 -> bandpass mängib madalamale .... ja on suurema mürakaga
                              punkt 4 -> ära hakka tartut mõnitama ...
                              punkt 5 -> hiina "kaka" võib olla parem , kui euroopa "kaka"

ära hakka jumalaeest midagi ajama et tee see ja tee too .. inverter kast mul juba ehitatud ....
                              tahaks nüüd osavust proovida bandpass-iga
                              olen ma kedagi monitanud we ja muide ma kirjutan suht kiiresti et mul on pohhuii mida sina arvad

Comment

Working...
                              X