Teade

Collapse
No announcement yet.

subwoofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

subwoofer

nii mul on yks (stereo)subwoofer kus 2X6,5"passikat sees ja kus juures mangivad vaga hasti d,n,b aga kas seal peaks vahesein olema ootan kellegi targema vastust :unsure: (aitah)

2x50w kaks voimu kanalit tuleb woofrisse ja valja laheb ka kaks kanalit (korgsaedused ehk sateliidid vist

kui see on nii juba tehasest tulnud , siis ei pea seal mitte midagi olema.

Comment

kui ühte subwoofri kanalisse tuleb vasak kanal ja teise parem, siis PEAVADnad teineteisest hermeetiliselt eraldatud olema, ehk siis kindlalt peab olema vahesein, sest et stereos on vasakul ja paremal vahe sees (ehk erinevad signaalid) ja nad hakkavad teineteist segama, põhjustades võimsuses ja kvaliteedi kadu...

Comment

ota nad kui ma panen vaheseina siis tuleb sealt kastist ainult mingi kolks kolks
        peab uue kasti tegema w ma nagin vaeva spooniga aahhhhhh........kurat

Comment

mui mõlemasse elementi identse signaali sisse lased siis on kõik OK, ehk ei tohi lasta nendesse stereosignaali, ühte vasaku kanali oma ja teise parema. kas ühendad nad ühte kanalisse jadamisi/paralleeli, või vajutad võimendil mono nupu alla...

Comment

teen yhe samasuguse kaasti juurde siis nagu 2xwoofer ja 2xkorged ehk sateliidid

Comment

niisiis mul valmisid just kaks woofri kasti > elemendid on aiwa 6,5" 50w rms 80w lyhiajaline

materjal vineer,spoon,

koik on kokku liimitud ysna ilus valimus ja pildid panen kah yles varsti
              kordan subwoofreid on kaks tykki

Comment

Working...
              X