Teade

Collapse
No announcement yet.

Väiksed aga osavad woofrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Kinnine kast. Suurus pole eriti oluline. Suuremad ikka kui nood plastmassist, aga mitte palju - kõllid peavad ikkagi lauale koos kuvari ja klaviatuuriga ära mahtuma.
    Kasti võib panna ka villa Piisavalt madalale kahjuks =<5" elementi mängima ei saa. Oleneb muidugi, milleks neid kõlareid kasutada tahad.....millist musa kuulad...
    Ise olen rahul. Vahe plastmassist kesta vahel on suur - ei kumise nii ja ei plärise kah ning kõllid ei kipu enam mööda lauda ringi hüppama

    Comment


      #17
      noh jah, egas nad kuulamiseks mulle vähemalt ei lähegi, lihtsalt huvi pärast küsisin mõtsin teeks kastid ümber ja võim juurde ja kui kellegil kunagi vaja läheb annaks pool muidu ära :lol:
      aga noh ütleme siis et muusika stiiliks rock ja heavy, nii et vägevat bassi pole vaja ja vaevalt et sealt välja võlubki <_<

      Comment


        #18
        Ma ei tea kas keegi sellistest arvuti kõlaritest kuulnud nagu Maxxtro.Endal need arvuti küljes ja praegu üsna rahul.Mark täpsemalt siis Maxxtro WCS611 ja väljundi võimsus on 18+18 WRMS.Võimsust on aga mõne jaoks on seda võib olla liiga vähe.

        Comment


          #19
          ..ma küsiks su nende ilusate kõlarite kohta niipalju, et mis värvi ja lakki sa kasutasid? Või on nad sul spoonitud + lakk?

          Comment


            #20
            Auto värvidega värvitud (Sikkens). Metallik värvid, heledam oli vist Honda oma. Lakk mingi suvaline 2K lakk (vist oli Lesonal).

            Mis mõttes spoonitud&#33;?
            Harilik saepuruplaat + polüesterpahtel + kruntvärvid + kattevärv + lakk = kogu lugu.

            Comment

            Working...
            X