Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
MIks sa siukse tühimike rea jätsid? tükk aega ootasin et seal mõni pilt avaneks.
Gas-ide leidmiseks kirjuta "NETI" otsingu sõnaks Gas kõlarid
King audio kohta vaata samast foorumist ja streetrace.org foorumist, leiad palju juttu, kuid võin kohe öelda et kvaliteeti pole.
Originally posted by altz+Nov 6 2004, 20:15--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (altz @ Nov 6 2004, 20:15)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Allar88@Nov 6 2004, 08:54 kuid võin kohe öelda et kvaliteeti pole.
Oled proovinud,katsetanud?Ja võid öelda seda täitsa kindlalt?
[/b][/quote]
Ma arvan, et ta teab, mis häält king audio teeb kuna ta ise müüb ju seda!
[/QUOTE]
Ma arvan, et ta teab, mis häält king audio teeb kuna ta ise müüb ju seda! [/QUOTE]
My bad,mõtlesin et see käis ka GAS-i kohta...muidugi osaliselt käib aga mitte kõigi mudelite.
EDIT: No näiteks mõni teema on siin
ja siis siin
Mida sa teada ahad hoopis nendest GASidest ja muudest? On mingi kindel isend vms?
oleks vaja midagi tuppa või siis autosse, aga peaks olema hea kõlar. . . . ma ei tea nendest midagi, selleks ma küsisingi asjatundjatelt, et mida te võiks pakkuda, mulle on räägitud gas'ist, aga mulle isiklikult meeldib sony exploud (max 800, nominaalne 250w, aga RMS'i ma ei tea aga tahax teada) . . või midagi sellist...
tahax 12" või 15 tollist kuni 150w rms'i ja hind võiks olla odav ehk siis alla 1000 eegu....
no kui alla 1000.- siis ma soovitaksin StarSound-i
Sellel on pakkuda 12" element(vist oli mingi 620.- ringis) 250wRMS 500wMAX
15" element on ka ja see maksab 790.- 300wRMS 600wMAX
ma isiklikult soetasin endale just hiljuti 15" woofri
nüüd vaja aint kasti tegema hakata
see on minupoolne soovitus B)
lähemalt saad StarSound hinnakirja uurida siit
Jääb arusaamatuks, mida sa õieti tahad. Sigalahe välimus või hea heli? see 150w rms on juba väga laialdane mõiste, iga firma paneb oma hea ja suva järgi.
Suur membraan.See tähendab siis 12" või 15".Alla 1000.- hinnaklassis oleks pakkuda 12" 250W RMS SSW 3000 või 15" 300W RMS SSW3800.Kui tahad saavutada auto SPL võistlustel tulemusi,siis peaksid vaatama Sellise elemendi poole.
ma mõtlen seda, et ma saaks 150w RMs'i ja et oleks alla 1000 kr....
starsound pidi olema uus kraam, et nagu võiks siis ära kasutada selle...
kõlari suurus võiks ka siis olla 12"-15", aga kui seda ei leia, siis 10" sobiks ka...
mulle öeldi, et ma saan oma võimuga kuulata 100w rms'i siis ma peangi ostma 100-150w rmsi...
lihtne ja loogiline . .
Comment