olen algaja, ning vajan abi bassikõlari tegemisel...tegemist on siis visaton t200...ma tahaks sellele kõlarile kasti teha...et mis selle kasti mõõtmed peaks olema? kas sellele on mingit võimendit ka vaja? mis juhe olema peaks? kas selleks toruks sobib ükskõik mis toru?
Teade
Collapse
No announcement yet.
t200
Collapse
X
-
Helikaart on max 2W. seda ei anna sinu 50w võrreldagi saad aru, ta teeb sul väga vaikset heli, kui sul kõrvaklapid on, siis pane taha, ega ta sellest väga palju kõvemat heli ei teee (välja arvatud siis kui kõrvaklapid on väga suure takistusega, siis on jah võimsuses vaksa suurem vahe)
aga ikkagi, helikaarti ära kõlareid topi, sest need on mõeldud(ja ka koostatud)(minu teada) ikkagi suurema takistusega võimendite, kõrvaklappide jt. seadmete jaoks. nii lähevad nad suure tõeneäosusega üsna pea läbi kui kõlarid sinna otse surad...
PS: mul on üks üleligne visaton t200 kodus olemas, kui huvi siis osta ära
Comment
-
minu arust sai probleemi tõstatanud isik aru, et ei ole mõtet kasutada helikaardi väljundit ja asus otsima võimu, mis selle ära toidaks.
T200 toitis isegi ära tavaliselt arvuti aktiiv supikalt (Creative sw320)välja koogitud võim... aga selle puhul volüümi ei tasunud yle 4-ja (10-nest) keerata... siis juba hakkas moonutama... aga 50w võim peaks sellele kyll sobima... jääb veel piisav varu elemendile ka.
Comment
Comment