tahad et ta vait olex, külmkapi heli läbilaskvus on 1-3% mega ju paned sinna siis jahutus milline pead aint temperatuuri timmima, ntx mõni küttekeha sisse.. veel mõtteid...ntx akvaaiumi otsapidi vesi ju jahe paned kõik elektroonilised asjad kilekoti sisse
Teade
Collapse
No announcement yet.
Bandpass
Collapse
X
-
Oletame, et kasti maht on 40l(kas see on ültse oluline?), torusi oleks 2tk(on seal ültse vahet kui palju neid on?) ja toru läbimõõt on nt. 75mm.
Mul on tunne, et oluline on vaid toru läbimõõt ja pikkus. On see nii ja kui, siis umbes suurusjärk minimaalselt kui pikk peaks 75mm läbimõõduga toru olema st. 10cm või 1m??
drizzle, ole hea ja loe teema akõigepealt läbi
kaller, sulle soovitan sama!! Pole seal mingit CD-ROM'i ja power nupu peale on ammu ämblik oma võrgu kudunud.
Räägime bandpass kastist Ülejäänud jätke minu mureks.
Comment
-
Originally posted by Allar88@Nov 15 2004, 21:59
tahad et ta vait olex, külmkapi heli läbilaskvus on 1-3% mega ju paned sinna siis jahutus milline pead aint temperatuuri timmima, ntx mõni küttekeha sisse.. veel mõtteid...ntx akvaaiumi otsapidi vesi ju jahe paned kõik elektroonilised asjad kilekoti sisse
Comment
-
sellel asjal poel mõtet! täielik jaburdus.! ..no see asi ei tasu ära, tee valmis ja kui pärast ütled oma "erapooletu" arvamuse, et oh kui hea..sisi teevad umbes 2-3 tk selle järgi ja sedasi asi ununeb. Põhimõtteliselt oleks ju kergem see ära kannatatad kui toas mignit koletist näha millest tuleb mingi heli, mida täpselt ei oska kirjeldada. aga nagu ikka mdiagi oleksS A CSiberian Audio Concept
Comment
-
element on kahest otsast avatud, st tema taga on kõla ja tema ees on kõla, mis moodi see arvutil toimiks? nii või teisiti tee mis tahad, tekitad sa ÜHE kõlakasti ainult talle. See teema on jummala puusse ja läbimõtlemata ... tõesti pane külmikusse, sügavkülma näiteks ... on jahe ja vaikne ... pole vente vajagi.-
Comment
-
Originally posted by Allar88@Nov 15 2004, 22:23
sellel asjal poel mõtet! täielik jaburdus.! ..no see asi ei tasu ära, tee valmis ja kui pärast ütled oma "erapooletu" arvamuse, et oh kui hea..sisi teevad umbes 2-3 tk selle järgi ja sedasi asi ununeb. Põhimõtteliselt oleks ju kergem see ära kannatatad kui toas mignit koletist näha millest tuleb mingi heli, mida täpselt ei oska kirjeldada. aga nagu ikka mdiagi oleks
Kordan veelkord: räägime bandpass kastist!!!
Ei tasu ära?
Millised on siis odavamad alternatiivid? Ma ütlesin,et masinal on RAID5. Isegi kui leiab vaiksed vindid, siis vahetus maksab ju minimaalselt 10000EEK !!!
"kui pärast ütled oma "erapooletu" arvamuse, et oh kui hea..sisi teevad 2-3tk selle järgi ja sedasi asi ununeb"?
Ei saa aru, mida sa Sa sellega silmas siin pead.
Deus, lugesid teema läbi? Mis kõlast Sa räägid?
Ma räägin, et idee on teha kast, kust väljapoole midagi ei "kõlaks" !
Oli vist viga, et mainisin, milleks mulle sellist kasti vaja on
Unustage see arvuti ära!
Comment
-
Sorry Pitbull,ära nüüd siis pahanda.Sa peaksid võib-olla enda ja teiste jaoks natuke selgemini paika panema eesmärgi:Kas asja põhiline eesmärk bandpass kast kui selline ja selle ehitus või eesmärgiks on arvuti mürast lahti saamine.Kumb asi on olulisem?Võib juhtuda nii,et me jahume selle teema kallal mitu kuud aega, sa näed vaeva ja ehitad kasti valmis (võib-olla seda kasti mitu korda ümber tehes) aga lõpptulemus ei ole rahuldav.Vana helitehnika remont Pärnus
Comment
-
Paar rida ülevalpool:
Teema on bandpass kast ning täpsemalt millist kasti mul vaja oleks olen juba mitu korda selgitanud.
Lepime siis kokku, et see, mida ma sinna kasti panen ei ole oluline. Selgituseks niipalju, et tegemist on asjaga, mis tekitab heli (kes teab,kuidas uluvad 50x50cooler@3000-4000rpm ning kolm SCSI vinti@10 000rpm) ja kordame üle, et eesmärgiks on teha selline kast, kust see heli välja ei leviks. Kastil peab olema ka vähemalt 2x 75mm läbimõõduga ava ning maht peaks olema vähmalt 25l ja soovitavalt mitte üle 70l
Comment
-
Asjal on minu arust jumet.
Kõige pealt on sul vaja kuidagi kindlaks teha kõiga madalama sagedusega müra komponent oma arvutil. Sellest saad edasi hakata arvutama sellist kasti mis lõikaks ära selle madalaima müra ja ka kõrgemad sagedused. Kuna ta sul "mängima" ei pea hakkama võid teha ka mitu kambrit järjestiku, saad rohkem müra ära summutada.
Seest pead muidugi korralikult vooderdama, et müra läbi seinte ei tuleks.
Comment
-
kus siin see mõte on, ma ikka ei saa aru, pole ju võnkuv osa, mida saaks kahe kambriga reguleerida, st piirata võnkumist, samahästi võib ju panna prügimäelt võetud vanasse külmikusse. Seletage palun mulle ära, kuidas see üldse on seotud bandpassi tööpõhimõttega??? Piirata saab ainult pigimati ja vildi lisamisega.
Ma põlen uudishimust, kes seletaks mulle ära sarnasuse keerleva vetilaatori ja võnkuva kõlari vahel, mille sagedusi reguleeritakse rõhkude erinevuste tekitamise põhimõttel kahe või ühe kambriga!-
Comment
Comment