Teade

Collapse
No announcement yet.

kui ehitad (bassi)kõlarit!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ja võimendi on milline? Aktiiv woofer ju siiski kasti sisse ehitatud võimendiuga.
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

kasti suurus võimust nagu ei olene...

Comment

Sellegi poolest tahtsin vaid puht huvilise küljest teada mis võimendit kasutada tahetakse, pole siinsel arvutil ka bassbox-i kusagilt võtta, õhtul saax arvutused lisqada, kui keegi ette pole jõudnud.
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

otsustasin et ma ei ehita ikka võimu wooferi kasti et teen erladi, et siis saan kunai teiste wooferitega ka seda võimu kasutada. Aga siiski kas mõõtmete kohapealt pole ikkagi kellegil mingit aimu?

Comment

Originally posted by altz@Nov 29 2004, 12:13
            Ikkagi ma arvan , et see teema on siin mõtetu..no mõelge ise kui kõik "abivajajad" kuupeale ja otsingusse saadaksime siis varsti ei olegi enam uustulnukaid ,kellel on ka huvi midagi ise kokku klopsida ,mitte osta poekraami.Saajatz,kuidas sulle saavad kõik uus tulnukad närvidele juba käija kui ise olid paar kud tagasi siin uus ja tegid mitu teemat ja alustasid samamoodi lollide küsimustega? NO OFFENCE, aga kusagilt alustavad ju kõik. Ja näiteks minul pole midagi selle vastu , et vastata "basic" küsimustele mida uus tulnukad esitavad.Loomulik on see et upuja päästmine on uppuja oma asi ja kui inimene ise ei viitis selleks midagi teha , et siit vastuseid saada/leida siis on ka mõtekam ta kuupeale tõesti saata.Ja tõesti nagu siin enne mainitud siis selliseid õpetusi on mitmeid.
            mina tegin seepärast lolle küsimusi, et ka mina ei olnud tollal teadlik selle foorumi tavadest, ei teadnud ka milleks seda-toda vaja on. seepärast ongi see teema tehtud, mitte kui kümme käsku, vaid kui leht kust saaks veidigi abi kuidas targalt abi küsida. seepärast mõtlesingi et oleks kasulik kui see sticky-ks läheks, et siis vähemalt mõni äkki viitsib läbi lapata need punktid, ja teab juba ette ära, et see ja see on ka kasulik. paljud inimesed on tegelikult intelligentsed, nad ei küsi seepärast "mul on 12" ja 200W woofer, millise kasti teen?" et nad laisad on ja tahavad et neile ette-taha tehtaks kõik, vaid et nad tõesti ei tea mis parameetrid peale võimsuse ja diameetri olulised on. ka mina kunagi ei teadnud, seepärast ka lollid küsimused.

PS: Kas siis äkki mõni moderaator kopeeriks selle teksti mis kõige esimeses postis on näiteks teemasse "ALUSTUSEKS LOE SEDA"

Comment

Ja miks sa ise ei copy? Kui copida ei oska, kasuta otsingut! :lol:

Comment

eee..... see inimene kes mulle näitab kuidas MINA(ei ole moderaator) saan kopeerida enda teema teise inimese postituseSISSE, sellele kingin ma 2 TDA2030 analoogi, A2030V (töötab sama skeemiga) kivi.

Comment

Sa tahtsid ju teemasse kopeerida, mitte postitusse.

Comment

Originally posted by alaska@Jan 21 2005, 18:55
                    Sa tahtsid ju teemasse kopeerida, mitte postitusse.
                    väljendasin veidi valesti, aga mõte jääb samaks. esimesse posti tahaks seepärast, et neid ülejäänud postitusi seal teemas enamasti ei viitsita vaadata.

Comment

Näha on, et seda esimestki posti ei viitsita vaadata .

Comment

lootus sureb viimasena...

Comment

Working...
                        X