Asi ei ole mitte niivõrd kriitika talumises vaid selles kas igal sammul on mõttet kõiki ja kõike kritiseerida B)
Teade
Collapse
No announcement yet.
kui ehitad (bassi)kõlarit!
Collapse
X
-
Originally posted by alaska@Nov 27 2004, 18:11
Ei olnud plaanis teravusi tekitada.
Paar päeva tagasi leidsin siit foorumist häid nõuandeid teemal "analoogvideo arvutisse". Panin otsingusse märksõnad ja leidsin teema, mis oli algatatud igasuguseid reegleid eirates a´la " mul on videomakk ja arvuti, mida ma pean tegema". Loomulikult oleks võinud kohe teemapüstitaja bännida, õnneks seda ei tehtud vaid järgnes mitmeleheküljeline arutelu, kust leidsin ka omale palju vastuseid.
Mina olen alati leidnud rohkem vastuseid oma küsimustele sellistest teemadest, mis on algatatud võhikute poolt. Paljud teemad on sellised, kus parim vastus võib tulla inimeselt, kes ei tea kõlariehitusest mittemidagi. Võibolla teab ta palju viimistlusest. Kui ta on siit aga oma esimese küsimusega ära hirmutatud, siis ei julge ta ka vastata.
Ma ei vaidle vastu, et teemaalgataja poolt esitatud tingimuste järgi küsides on kõige tõenäolisem õige vastus saada. Sest lõpuks saab ju ka niimoodi suhelda, nagu seda keegi tark mees(Heminway? <_< )tegi: küsimusele "?" vastas "!".
Comment
-
Ikkagi ma arvan , et see teema on siin mõtetu..no mõelge ise kui kõik "abivajajad" kuupeale ja otsingusse saadaksime siis varsti ei olegi enam uustulnukaid ,kellel on ka huvi midagi ise kokku klopsida ,mitte osta poekraami.Saajatz,kuidas sulle saavad kõik uus tulnukad närvidele juba käija kui ise olid paar kud tagasi siin uus ja tegid mitu teemat ja alustasid samamoodi lollide küsimustega? NO OFFENCE, aga kusagilt alustavad ju kõik. Ja näiteks minul pole midagi selle vastu , et vastata "basic" küsimustele mida uus tulnukad esitavad.Loomulik on see et upuja päästmine on uppuja oma asi ja kui inimene ise ei viitis selleks midagi teha , et siit vastuseid saada/leida siis on ka mõtekam ta kuupeale tõesti saata.Ja tõesti nagu siin enne mainitud siis selliseid õpetusi on mitmeid.F&F
Comment
-
Originally posted by jannozz50@Nov 29 2004, 14:44
kui keegi tõesti küsib midagi taolist , siis alati ju ei pea kohe sõimama , vaid oma sõimuposti üldse ära jätta .....F&F
Comment
-
G-ZerO kui sa oleks teema viitsinud läbi lugeda siis oleks teada saanud, et teema algataja sooviski seda "sticki"-ks teha, mis minu teada tähendab, et see jääb sinna foorumi algusesse seisma ega kao kuhugi :huh:tegelt ma mõtlesin et selle teema võiks väga vabalt "sticky" -ks teha, ning ka inimesed võiksid täiendada siis...
Comment
-
tähendab, ütleme siis nii.
väga ei käi pinda algajad, kes tahavad asjast aimu saada ja midagi lõpuks ära teha. kõik me ei ole kunagi osanud lugeda/arvutada jne. kui küsimust on juba käsitletud, ok, eksimine on inimlik ja selle tolereerimine demokraatlik. pigem on asi nendes kõvatajates, kes oma kuuajalise liikmestaažiga juba neid algajaid edukalt kukele saadavad, tihti asjast ise ööd ega mütsi teadmata. on küll tore kõva mees olla.
Comment
-
Originally posted by Zen@Nov 30 2004, 19:59
tähendab, ütleme siis nii.
väga ei käi pinda algajad, kes tahavad asjast aimu saada ja midagi lõpuks ära teha. kõik me ei ole kunagi osanud lugeda/arvutada jne. kui küsimust on juba käsitletud, ok, eksimine on inimlik ja selle tolereerimine demokraatlik. pigem on asi nendes kõvatajates, kes oma kuuajalise liikmestaažiga juba neid algajaid edukalt kukele saadavad, tihti asjast ise ööd ega mütsi teadmata. on küll tore kõva mees olla.lihtsalt ütlesin ise seda väga "läbi lillede" , pmst olen 100% Zen-iga nõus.
F&F
Comment
-
Vahet pole palju siin vaielda või mitu taolist teemat teha - see, kes siiani pole otsingut kasutanud ja sellise nõmeda teema algatanud (mille vältimiseks SEE teema siin), see ka edaspidi sama tegevust jätkab. Kui ta pole viitsinud lugeda läbi rasvaselt kirjutatud "OLULINE", siis miks peaks ta seda teemat siin enne lugema?Tuleb lihtsalt täiega panna!
Comment
-
Originally posted by Zen+Dec 1 2004, 21:46--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Zen @ Dec 1 2004, 21:46)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-saajatz@Dec 1 2004, 18:48
sama siin... B)
ei, mitte et see teema mõtetu, aga ikkagi kui see oleks oluline, siis äkki mõni inimene loeks selle enne postitamist läbi. ja siis oleks ju väga hea kui selle asemel vähemalt mõnigi inimene ei kirjuta "vaja on minu 10" subbakale kasti suuurust, võimsus on 1000w" vaid annab igga t/s parameetrid kah jne. juba see oleks oleks edasiminek, ja kui tuleb veel inimesi ja vaatab kuidas eelmised teinud on, siis ka nemad üritavad mingil määral selle järgi joonduda. praeguse seisuga on just nii, et kuna kõik nii teevad (mis sest et seda taunitakse) siis teevad ka nemad nii, ja ka järgmised peale neid jne.
Comment
-
Tahaks ehitada aktiivsubwooferit.
Tahaks sellega põhiliselt kuulata muusikat.
Kuulamisruum on tuba. Tuba on umbes 16 ruumeetrit ja kiviseinad.
Element on vene oma:
10gd-30e
Fs = 30hz
Vas = 41.8l
Qts = 0,485
Qes = =0,544
Qms = 4,512.
Kasti kavatsen teha koos isaga kes on enne mitmeid kõlarikaste kokku klopsind. Tahaks teha ühe inverteriga. Et siis sooviks teada mis peaksid olema kasti mõõdud sellele?
Loodan teie abile.
Comment
Comment