Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Arvutasin programmiga, sain mahuks 49L. Graafik Antud juhul võib kasti mõõtudeks võtta 37x37x37
Aga SIIN lehel on kasti mahuks ~73L ja mõõdud teised.
Ma ise võtaksin kasti mõõtudeks 42x42x42.
Mis arvate?
tegin ka t200 pisikese kinnise supika... 32x32x32cm.. suunaga maha. . sellise pisikese kasti kohta tegi mehist bassi.
aga ma pakun, et natuke suurem kast oleks parem...
nii ta kipub olema jah aga ega ma ei tahagi seda junni subaka ülesandeit täitma panna, selleks ikka teised elemendid, 100-800Hz piisab minu jaoks sellelt elemendilt.
Originally posted by tsaarts@Dec 5 2004, 16:30 Mina pakuks välja ,et kast 40L ja inverter 75x150mm.
Kui kast on liiga suur siis bass venitab ja sa ei saa sinna nii palju võimu sisse lasta.
Ma teen esialgu 73l! Väiksemaks saab alati teha! B)
Originally posted by KEM@Dec 3 2004, 14:26 Arvutasin programmiga, sain mahuks 49L. Graafik Antud juhul võib kasti mõõtudeks võtta 37x37x37
Aga SIIN lehel on kasti mahuks ~73L ja mõõdud teised.
Ma ise võtaksin kasti mõõtudeks 42x42x42.
Mis arvate?
graafiku algus võims olla teisiti, hakata pihta sealt 30-40 hz juurest 0db se joonega, vaata ka muhku ette ei anna kasvatada, ja seejärel see tampingu ja parameetritega mängides ära tasandada.
Comment