Selline probleem et ma ehitasin kunagi passiivsupaka. Kasutasin seda mingi TDA mikroskeemiga mis oli lahtiselt laua peal koos massiivse arvutitoitekaga. Nüüd ostsin ressiiveri ja tahaks korralikult ühendada aga ei saa. Kuna mul pole hetkel aega ega viitsimust ise midagi tinutada kokku, siis tahaks teada et kas poes müüakse mingit võimu woofritele? Või osta mingi vene võim odavalt kelleltki ja panna see võimendama?
valjuhääldi muidu on selle sees mingi visatoni 8" 40w vms... peaks järgi uurima.
uue aktiivsupaka ostmist vist ei tasu kaaluda kuna mul on jäänd mulje et need hakkavad 3000'st
Kas korralikumat aktiivwoofrit pead ise iga kord ON lülima kui ressiiveri paned käima ja OFF kui paned kinni? et kas pole mingit kavalat trikki neile sisse ehitatud...
valjuhääldi muidu on selle sees mingi visatoni 8" 40w vms... peaks järgi uurima.
uue aktiivsupaka ostmist vist ei tasu kaaluda kuna mul on jäänd mulje et need hakkavad 3000'st
Kas korralikumat aktiivwoofrit pead ise iga kord ON lülima kui ressiiveri paned käima ja OFF kui paned kinni? et kas pole mingit kavalat trikki neile sisse ehitatud...
Comment