Teade

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer stereovõimu taga-kuidas?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Subwoofer stereovõimu taga-kuidas?

    Kuidas panna bassikõlarit vene stereovõimu külge, millel puudub vastav väljund?
    Mul praegu sihuke variant kasutuses:
    supaka rollis on teleka aktiivkõlar, millel kastiruumi mingi 20 liitri jagu, bassikas on see kuulus vene 10GD ja on ka inverter. Põmmib igatahes vingelt.
    Ma seni tema võimendit ei kasuta-ehk kunagi hiljem. Valjukas on otse suure võimu taga. Ja kuidas ma ta panin: põhikõlaritele tegin ühise miinusjuhtme ning sinna ma ta panin, nii et ta jääb põhikõllidega jadamisi. Kas see variant in ikka hea? Ma lihtsalt uurin, mul see asi töötab ilusti, bass on minu arvates suht korralik (plärin tuleb alles siis, kui voluumi kusagile kolmveerandi peale keeran), kuid natuke lahja-võimul bassipote pidevalt põhjas, eriti kui vaikselt kuulan.
    Aga kui tahan kasutusse võtta selle kõlari enda võimu-kuidas teda panna võimu liiniväljundisse nii, et signaal monoks ei muutuks (ma tahan ikka mõlema kanali bassi sinna lasta, aga liiniväljund on otse rööbiti lõppvõimu sisendiga ja põhikõlarites peab stereo säilima)? Kas tuleb mingi väike transsidega aste vahele panna või piisab ka mingist passiivfiltrist (poolid, konded vms)?
    Kõlli enda võimu kasutussevõtmine annaks ehk bassi juurde.
    "Supakal" on muuseas ka tweeter küljes-aga ei tahaks seda kasutamata jätta. Kas võib selle tööle jätta või tuleb lahti ühendada?

    #2
    tee parem uued kõlarid kas põranda või riiuli omad ja siis pole äkki supakat vaia
    heli palju parem ja ei kosta mingit jama kuskilt nurgast

    Comment

    Working...
    X