Teade

Collapse
No announcement yet.

mis juhtub supikaga!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mis juhtub supikaga!!!!

mis juhtub kui subbikas panna tava võimu taha. Teeb see muidu subbikale haiget ka või mis???? subbikas-subwoofer
    päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

räägi lähemalt millist võimendit millise subwoofriga ühendada tahad-

Comment

Originally posted by rxs@Dec 22 2004, 00:08
      mis juhtub kui subbikas panna tava võimu taha. Teeb see muidu subbikale haiget ka või mis???? subbikas-subwoofer
      et auto subbakas panna toavõimu taha?

sel juhul ei saa keegi haiget, kui oomid klapivad, sinu kõrvad võib-olla ainult...

Comment

Originally posted by rxs@Dec 22 2004, 01:08
        Äkki oopis mõeldud see, et panna subwoofer stereo võimendi järele ?
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

Äkki mõtleb, et kas mingi filter vaja vahele panna...

Comment

ilma filtrite ja muu jamata panna, siis ei juhtu midagi, kui ka oomid klapivad, karjub lihtsalt olenevalt supikast kuni 800 Hz'ni näiteks mis iseenesest pole enam subaka eesmärk :lol:
            -

Comment

Originally posted by hipi@Dec 22 2004, 07:33
              ...kui oomid klapivad...
              Oomid ei pea "klappima", vaid kõlari takistus ei tohi olla madalam kui võimendi lubatud miinimum takistus. Suurem võib kõlari takistus olla - võimendi annab seejuures vähem võimsust välja lihtsalt.
              Minu valmistatud kõlarikastid.

Comment

Tähendab ma mõtlesin panna jah toa võimu stereo võimu järgi!!! paneks kesk ja kõrgete likvideerimiseks filtrid ja siis annaks tuld!!!
                mulle räägitakse et pidi võimule ajapikku üks-null ära tegema
                Vabandus et asja ei täpsustanud!!!

Comment

Originally posted by rxs@Feb 19 2005, 23:12
                  Tähendab ma mõtlesin panna jah toa võimu stereo võimu järgi!!!
                  :blink: oot mis kavatsed võimud omavahel ühendada või tekst veidi vigane h34r:
                  mida sa lohh vahid

Comment

Kui supakas on 4 oomi ja paned 8-oomise võimu taha, siis võib küll minna pahasti. Ja seda mitte tasapisi vaid järsku. Piisavalt valjult kuulates on vool liiga suur ja lööb lõpu läbi. Filtrid on ainult selleks vajalikud, et sinna mitte sisse lasta selliseid sagedusi, mida ta ei peaks mängima. Kahju ei tee need talle midagi. Kui paned supaka jaoks eraldi võimu, siis pane filter enne võimu, saad teha pisikese aktiivfiltri.

Comment

deem vihkan seda kui kiire on ja yritad asju valmis saada ! igatahes asi käib mul niimoodi! arvutist - võimu ja sealt kõlaritesse! vot nii

Comment

Võid panna küll toavõimendile järgi selle subwooferi aga pead vaatama et oomid klapiksid ja võimendi ka üht-teist välja annaks. Minu kogemus on see et kui kasutada head võimast subbakat lahja võimu taga siis saab kõlari mähis ajapikku liiga ja hakkab autovõime läbi kärsatama. See ei pruugi kohe välja tulla aga mingitel täiesti suvalistel hetkedel tekib kõlaris lühis ja ongi olemas. Seega mõtle ja kaalu asja enne kui midagi aretama hakkad.
                        "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

kui kasutada head võimast subbakat lahja võimu taga siis saab kõlari mähis ajapikku liiga
                          Ei usu, äkki seletad lähemalt?
                          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ta vist mõtleb klippamise effekti... mis mõjutab eelkõige ikka kõrgsageduselemente.
                            Tuttav lasi näiteks oma ~2x60 W Denoniga ~150W Infiniti kõlarite(3 riba) kõrged läbi.
                            -

Comment

ma arvan, et tüüp tahab woofri (üksik element) panna tubase stereovõimu taha liccalt, ja selle kohta on kuulnud, et teeb võimule ajapikku 1-0! jah, minu kogemuse järgi teeb küll! stereovõimul tuleks ikka koormata mõlemat kanalit, ja ühesuguse takistusega...

Comment

Working...
                              X