mis juhtub kui subbikas panna tava võimu taha. Teeb see muidu subbikale haiget ka või mis???? subbikas-subwoofer
Teade
Collapse
No announcement yet.
mis juhtub supikaga!!!!
Collapse
X
-
Tähendab ma mõtlesin panna jah toa võimu stereo võimu järgi!!! paneks kesk ja kõrgete likvideerimiseks filtrid ja siis annaks tuld!!!
mulle räägitakse et pidi võimule ajapikku üks-null ära tegema
Vabandus et asja ei täpsustanud!!!päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi
Comment
-
Kui supakas on 4 oomi ja paned 8-oomise võimu taha, siis võib küll minna pahasti. Ja seda mitte tasapisi vaid järsku. Piisavalt valjult kuulates on vool liiga suur ja lööb lõpu läbi. Filtrid on ainult selleks vajalikud, et sinna mitte sisse lasta selliseid sagedusi, mida ta ei peaks mängima. Kahju ei tee need talle midagi. Kui paned supaka jaoks eraldi võimu, siis pane filter enne võimu, saad teha pisikese aktiivfiltri.
Comment
-
Võid panna küll toavõimendile järgi selle subwooferi aga pead vaatama et oomid klapiksid ja võimendi ka üht-teist välja annaks. Minu kogemus on see et kui kasutada head võimast subbakat lahja võimu taga siis saab kõlari mähis ajapikku liiga ja hakkab autovõime läbi kärsatama. See ei pruugi kohe välja tulla aga mingitel täiesti suvalistel hetkedel tekib kõlaris lühis ja ongi olemas. Seega mõtle ja kaalu asja enne kui midagi aretama hakkad."Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)
Comment
Comment