Teade

Collapse
No announcement yet.

liivaga taidetud kast

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    liivaga taidetud kast

    http://ghost.ee/
    King Audiole tehti liivaga taidetud kast,motlesin et miks mitte teha enda S-90 -le,

    mida keegi sellest ultse arvab ja mis heli asi teha voib.KA puhul oli kasti kaal 80 kr,millest 40kg liiva. ise arvan et suht huvitav asi voib olla.
    kes ei opi see ei tea

    #2
    Minu arvamus on selline, et see S-90 bassikas on sihuke saast, et mingit head sealt loota on mõttetu. Kui see aga sul niisama vedeleb, siis muidugi proovi see kast valmis teha, saad palju kogemusi ja pole eriti kahju kah, kui häält tegema ei hakka.

    Comment


      #3
      kas see tehti ka kassidele kasutamiseks????? :blink:

      Ehk õelge üks loogiline seletus, miks see hea on?

      Comment


        #4
        humax, liivaga kast on tegelikult akustiliste omaduste tõttu ikkagi liivaga täidetud mitte seepärast et omanik on loomasõber :P liiv annab sellele kasti(seina)le massi, ja siis on vibratsioon väiksem.

        EDIT: kuigi ma võin kihla vedada et sda sa juba teadsid...

        Comment


          #5
          Vaata igat asja ikka ei tea küll ma olen kastid teinud niivõrd paksu ja jäiga seinaga et pole nagu seda mõtetki tekkinud et seina liivaga jäigaks muuta. Mis parata.Eks igal meistril omad nipid ja veel millele, oleks siis veel valjukat, või mida.EI näe loogilist vajadust ja vaevalt see väärtust tõstab ja kui nii siis ju kõik hästi.

          Comment


            #6
            Kui sa loodad liiva abiga välja võluda miskit ebamaiselt võimast, siis kahjuks seda effekti pole - kui aga tahad hakkama saada mõtetult raske ja parajalt keerulise sarkofaag-tüüpi kastiga, lase julgelt käia.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

            Comment


              #7
              kusjuures..ei tea...ei väidaks nii..ise tegin kah s400 bassikale..samamoodi..5cm liivaga vaheseina..ja sound küll mulle meeldis vähemalt...sai ka hiljem s90 bass sinna pandud..
              ei oska küll kirjeldada..aga ikkagi..kuidagi teistsugune oli see bass ikkagi..kui võrrelda tavalise mingi 20mm saepuruplaadist tehtud kastiga
              tglt ei tea..maitseasi..
              aga ikkagi..suht porno seda kasti teha kah..pva`d läheb hoolega..kui ei taha et põrand pärast liivane koguaeg ..ise lasin oma kasti pva`ga üle nii seest kui väljast (pintsliga)...pva`d kulus kastipeale mingi 3ltr või sinnakanti :P
              mida sa lohh vahid

              Comment


                #8
                seda jah, et seinamaterjal peab ka piisavalt paks olema. tuttav oli endaarust kaval -otsis garaažist umbes 1 cm paksuse vineeri, ja mõtles et teeb sellest liivakasti, et siis hea jäik ja säästab raha uue vineeri ostmise arvelt - kruvis kokku, lasi küll korralikult kuivada, ja kruvidega oli ka kinni, aga nii kui tõsta üritasime - põhi alt pakaa! siis oli nalja nabani.... B)

                Comment


                  #9
                  pakun et idee tuli ghost teami kodulehte sirvides ja nähes seal King Audio s10 jaoks ehitatud kasti või vähemalt kuuldes sellest, võistluse pani too jublakas muide kinni ... kaalus ka 80 kg vist
                  -

                  Comment


                    #10
                    Jama värk On suur vahe, kas ehitada kõlarit , mis tagab kõrgrkvaliteedilise ja loomutruu heliülekande kuulajale, või ehitada mingi kast mingi ebamäärase efekti saavutamiseks. Neid kahte asja pole mõtet segi ajada. Kui liiv annad sellel juhul mingi efekti siis minupärast valage või sula tina seinavahele ja saavutage oma eesmärk, kuid tasub ka sellel juhul oma postituses täpselt lahti kirjutada kasutusala ja eesmärk. Mis asi millekski kõlbab.Lillemüüate juttu pole mõtet keerutada, sest tase on nii nagu ta on ja juba mõni "" ÄRKSAM MÕISTUS""mõtleb, et see annab efekti igal juhul ja igal pool ja juba ta teeb oma 90- ned sobivaks.

                    Head aastalõppu ja head uut aastat kõigile!

                    Comment


                      #11
                      Tahax su nägu nähes seda kasti vedades küll sa siis kirud igavene raske, aga samas lisajõud kulub alati ära saad igavusest kasti rinnalt üles lükata

                      Comment


                        #12
                        põmst see liiv annab kasti seinale sellise massi, mida element enam väristada ei suuda, ja tänun vähendatud värinale, "kajab" või "peegeldub" (ei oska täpset terminit öelda) heli seintelt paremini. Sõanaga, heli on tõesti parem, aga seda on mõtet teha siis kui on suure liikumisamplituudiga ja võimas element, nõrgemate-väiksematega kaob see point ära.

                        Comment


                          #13
                          Kas mitte kastis ei tuleks peegeldusi vältida :S
                          Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

                          Comment


                            #14
                            krt st. jah, panin väga mööda, aga põmst asi selles et see kasti litraaž tuleb stabiilsem ja ei hakka kõikuma bassimatsu ajal.

                            Comment


                              #15
                              Originally posted by saajatz@Jan 26 2005, 14:00
                              krt st. jah, panin väga mööda, aga põmst asi selles et see kasti litraaž tuleb stabiilsem ja ei hakka kõikuma bassimatsu ajal.
                              ...ja kui on õhukesest materjalist seinad, siis tuleb teha inverterava, et õhk ilusti välja pääseks ja ei hakkaks kasti seinu painutama. Muidu litraaz suureneb.

                              Comment

                              Working...
                              X