Originally posted by drizzle+Dec 30 2004, 12:32--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (drizzle @ Dec 30 2004, 12:32)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-altz@Dec 29 2004, 15:33
mina tegin sellele elemendile kasti mõõtmetega 45x35x60cm ja kandilise vendi suurusega 5x14x17cm ja vatiini panin 2kihti. Autos oli selle subakaga sisi 131 db
Võimalik et saaks veel paremini aga kõva näitaja seegi minumeelest.
T/S parameetreid mul enam selle elemendi jaoks pole.
Ahjaa selliste kasti mõõtudega nagu ma sule andsin oli vist häälestus sagedus 55Hz.
mina tegin sellele elemendile kasti mõõtmetega 45x35x60cm ja kandilise vendi suurusega 5x14x17cm ja vatiini panin 2kihti. Autos oli selle subakaga sisi 131 db
Võimalik et saaks veel paremini aga kõva näitaja seegi minumeelest.
T/S parameetreid mul enam selle elemendi jaoks pole.
Ahjaa selliste kasti mõõtudega nagu ma sule andsin oli vist häälestus sagedus 55Hz.
Nalja teed ? Loomulikult mitte nokiaga..sellega on üldse siuke teema ,et üle 115db ta ei näita, ja sellesgi võib kahelda. See Xe kast sai ikka ghostis ivari juures ära mõõdetud spetsiaalse mõõteriistaga. Ma rõhutan veel , et tegin kasti autosse.Sinna on see valjukas ka ju mõeldud.
Comment