Teade

Collapse
No announcement yet.

Asukoht

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Asukoht

    Asi siis selline, et tuli tahtmine oma inverter kõlar ümber teha kuna väga paljudel on sellised kõlarid ja tunduvad juba jube tavalised ja igavad.Läheks kõlari paigutamisega põranda poole ja tahaks kasti ka seest valgustada.Ütleme kui mul pole pleksklaasi kas ma võiksin ka tavalise klaasiga midagi ära teha kui mitme kordselt panna <_< .Kui seda vaja siis elemendiks audes 75w104-8 kuigi see ei puutu asjasse

    #2
    Tavalist aknaklaasi ei soovita sest see tapab ära&#33;
    Kevad- Till tõuseb ja hernes tahab keppi

    Comment


      #3
      aga kui paks peaks pleks olema

      Comment


        #4
        paksus oleneb klaasi suurusest kui suurt tahad panna aj elemendist kui võimas on:P kui liiga õhuke panna võib lihtsalt puruks minna:P või minema lennata kui halvasti kinnitatud
        TeamRMS

        Comment


          #5
          Sügavalt kahtlen, et see audes nii suurt rõhku suudab tekitada, et klaas puruneb. Iseenesest on tavaline klaas tükk maad jäigem kui pleks. Kui tõesti hirm, et puruneb, siis kata see näiteks "turutoonklaasiga". Ei ole küll kursis, kui hele see kõige heledam on, aga kui teistpidi panna (sisemine pool väljapoole) ei tohiks küll väga tume jääda.

          Põhiline põhjus, miks tavalist klaasi ei kasutata on võrdlemisi keeruline töödeldavus.
          Minu valmistatud kõlarikastid.

          Comment


            #6
            ma ei tea küll sinu kogemusi , Vipp, aga mina tegin 5 minutit tagasi praktilise katse - võtsin kaks enamvähem sama suurt (vahe millimeetrites) ja SAMA paksusega klaasitükku ja pleksitükki, võtsin samamoodi kätte, ja lõin samamoodi vastu lauanurka, tulemus - pleks täiesti terve ja ilma vigastusteta. klaas täiesti kildudekt (hea et seda töötoas tegin - olekski muidu vaibasees tükke koristama jäänud) klaas on küll tugev aga habras, kõikvõimalikele löökidele ta vastu EI pea. pleks aga seevastu on tugevam. uskuge mind - see ON nii.

            EDIT: PS: kes mind ei usu, siis tartlased võivad minuga kokku leppida kohtumise, võtke ise tavaline klaas kaasa (mul nüüd enam ei ole) ja mina võtan tavalise klaasi paksuse pleksi kaasa.

            EDIT2: uli veel meelde ka selline lihtne katse mida võite proovida - võtke tavalise kolaasitükk kätte (selline suurem, näiteks aknasuurune) ja hoidke seda otsast kinni, ning tõstke ta paralleelselt maaga - näete, et puruneb? tehke sama katse ka pleksiga... kui midagi juhtub, siis lihtsalt murdub, mitte ei kuku kildudeks.

            Comment


              #7
              mjah kusagilt lugesin.et pleksi m2 maksab 600.- kui se nii on siis kull ei tahaks teda osta,mul vanas koolis olid moningate klaasi ruutude asemel miskid plastik ruudud vms ca 4mm paksusega .Suure supaka puhul seda vist ei saa kasutada aga lahjemaga peaks labi ajama

              ja kui teema laks juba akna klaasidepeale siis voiks ju proovida hariliku klaasi asemel nrt auto kulje klaasi voi siis monda kulmiku klaasi(nt riga) ainult klaasi kinnitamine kastikulge on juba ise asi)
              kes ei opi see ei tea

              Comment


                #8
                Usun, et siit diskusioonist saavad kõik omale vastused:
                http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic...t=4644&start=15

                Natuke mõtlemisainet veel, et pole veel sellist helilainet kohanud, mis oleks sama terav kui laua nurk. Mõtle kui sellise helilainega vastu pead peaksid saama ? :lol:
                Minu valmistatud kõlarikastid.

                Comment


                  #9
                  mina panin male 1cm paksuse plex-i klaasi, servade all on ilusasti silokon ja plex on iga 5 cm tagant kruviga kasti küljes kinni, seest poolt, sealt ei kao ta kuhugi, sissepoole vajumist hoiavad nii kruvid, kui ka silikon

                  http://www.zone.ee/mingileht7/PIC_0006.JPG?2

                  Comment


                    #10
                    mina jään igatahes oma arvamuse juurde, sest seda trikki ma tahaks näha kuidas tavaline inimene, kodus, omamata erivahendeid, seda klaasi lõikab.

                    Comment


                      #11
                      No mees klaasilõikurit oled kohanud ?
                      Nelinurkne klaas lihtne ju lõigata
                      Aga kui klaas panna mitme kordselt.
                      Ei ole eriti pappi ka hetkel et seda pleksi sebima hakata

                      Comment


                        #12
                        Suurus 24*24 cm

                        Comment


                          #13
                          24*24cm tyki sa saad 50krooniga, kui kaupled siis isegi vähemaga käi mones tehases või poes kus seda loigatakse voi tehakse ja kysi sealt jääke. muidugi moneskohas myyakse ainult ruutmeetri kaupa, aga siis soovitan edasi otsida. tallinnas on ka yks selline kohta aga ei mäleta kus see oli kui teada saan siis annan teada :P

                          Comment


                            #14
                            Tegin ära panin tavalise klaasi 2 kihti ja ei midagi hullu soovitan ei värise ka isegi midagi varcti tulevad projektist pildid :lol:

                            Comment


                              #15
                              Sa pead olema ettevaatlik kui subakat transpordid,võib väikse kõksu saada ja ongi katki. ja kuidas klaasi kinnitasid muidu? Mingite kruvidega jne ei tule kõne allagi vist jah? Vähemalt kruvidega võib kogemata katki yeha klaasi.
                              F&amp;F

                              Comment

                              Working...
                              X