Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis nahaga tegemist

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mis nahaga tegemist

    VIDO SOUNDMASTER SUB.20cm element,100W max,80W RMS,4oomi,200mV.Mida need nupud tähendavad seal taga volume(seda tean)high cut50-180Hz(seda tean ka ), PHASE 180 kraadi-0 kraadi selle nupu omadustest ei sa ma mõhkugi aru..Kõrvaga kuulates ei ole mingit vahet kas see viimane nupp on põhjas või alguses.A ülse kommenteerige neid näitajaid.Tahaks selle vibra ära osta.

    #2
    faasiinverter on see, pöörab poolused vastupidiseks lihtsalt. Kasutatakse selleks et sobitada olemasoleva süsteemiga, umbes nii nagu soovitatakse midbass vastasfaasi keerata kolmeribasüsteemides.
    -

    Comment


      #3
      Phase 180/0 kraadi effekt peitub subbaka sobitamises teiste olemaolevate ja kasutatavate kõlaritega - ühendad subwooferi võimendi taha ja hakkad kuulama. Kusjuures tuleb märkida, et subwoofer ja teised kõlarid EI PRUUGI omavahel moodustada polaarsustelt ühtepidi moodustuvat süsteemi - teinekord on vastandfaasis lülitatud subwoofer teiste kõlaritega kokkumängimisel isegi mõistlikum.
      High cut peaks antud juhul(viitan 50-180 Hz) tähendama lõikefiltrit, misjuhul kõrgemad sagedused summutatakse; kuid võib tähendada ka kõrgpääsfiltrit, mis osadel "nahkadel" peal on - nupu käitumisest saab aru selle näppimisel.

      Head katsetamist!
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

      Comment

      Working...
      X